Brussel telt voortaan een “vijfsterren superior” hotel

“Vijfsterren superior” is een prestigieuze categorie die in 2019 werd gecreëerd door het Brussels Gewest. Dit maakt het mogelijk de hoogst mogelijke Europese categorie van accommodatie te bereiken. Na twee jaar van intense investeringen en inspanningen heeft Steigenberger Wiltcher’s deze prestigieuze status bereikt en treedt daarmee toe tot de geschiedenis van het Europese hotelwezen..

Michel Cottray, General Manager van Steigenberger Wiltcher’s, opende met trots de officiële brief van de Brusselse Gewestelijke Overheidsdienst met de officiële aankondiging. Zijn team is erin geslaagd het meest prestigieuze palace van de hoofdstad naar de top van de internationale luxehotellerie te brengen: de categorie vijfsterren superior. Deze categorie zag het levenslicht dankzij een verordening van 6 maart 2019 betreffende de classificatie van logiesverstrekkende bedrijven volgens comfortniveau.

Sinds deze verordening zijn belangrijke verbeteringen aangebracht om te voldoen aan de criteria van comfort, prestige en onthaal die bedoeld zijn om de lat hoger te leggen voor zij die zich erop toeleggen. Door positief te reageren op dit initiatief, en na een gunstig advies door de certificeerders van het Brussels Gewest, bewijzen Steigenberger Wiltcher’s en zijn teams eens te meer hun status van referentiehotel van de Europese hoofdstad.

Steigenberger Wiltcher’s Brussels – 71, Louizalaan – 1050 Brussel – België

www.steigenberger.com – reservations.brussels@steigenberger.com