Brussels airlines breidt getrouwheidsprogramma LOOP uit

Brussels Airlines voegt nieuwe voordelen toe aan haar getrouwheidsprogramma LOOP, ontworpen voor het toenemend aantal klanten dat met Brussels Airlines vliegt. Passagiers kunnen voortaan ook LOOPs verdienen op langeafstandsvluchten en deze onmiddellijk uitgeven op hun volgende Brussels Airlines vlucht.

Brussels Airlines ontwikkelde LOOP in 2015 als aanvulling op het bestaande Miles & More programma, om haar klanten nog sneller meer voordelen te bieden. LOOP wil breken met de regels van de traditionele frequent flyer-programma’s en biedt Brussels Airlines reizigers die minder vaak vliegen een eenvoudig, transparant en gul getrouwheidsprogramma aan. Voor elke euro die wordt uitgegeven aan vluchten van Brussels Airlines (exclusief luchthavenbelastingen) krijgen de leden drie LOOPs die ze nu onmiddellijk en zonder beperkingen kunnen uitgeven aan elke Brussels Airlines vlucht, terwijl er voordien een minimumaantal vluchten nodig was alvorens de verdiende LOOPs konden uitgeven worden. Daarnaast hebben de leden nu de mogelijkheid om LOOPs te verdienen op alle vluchten van Brussels Airlines, ook buiten Europa.

Tot vijf familieleden die onder één dak wonen, kunnen samen LOOPs verzamelen, zodat ze nog sneller van een gratis vlucht kunnen genieten. Voor meer flexibiliteit kunnen LOOPs altijd gecombineerd worden met een contante betaling voor de aankoop van tickets. In LOOP zijn er geen statusniveaus, noch heeft men een lidkaart nodig – alles gebeurt online op www.loop.be.

Reizigers kunnen tegelijkertijd lid zijn van Miles & More en van LOOP, ze moeten dan zelf kiezen of ze LOOPs of Miles & More mijlen willen verdienen voor een bepaalde vlucht. LOOPs vervallen nooit, zolang de deelnemer eenmaal per jaar met Brussels Airlines vliegt.