Brussels airlines schorst alle vluchten van en naar Italië tot 3 april

Door de aankondiging van de Italiaanse regering om verdere quarantainebeperkingen in te voeren om de verdere verspreiding van de coronavirusepidemie in te dijken en door de beperkingen van de nationale overheid, is Brussels Airlines genoodzaakt om tussen 12 maart en 3 april haar resterende vluchten van en naar Italië te annuleren.

De annuleringen worden momenteel in de reservatiesystemen geïmplementeerd en de getroffen passagiers worden op de hoogte gebracht van de wijzigingen en omboekingsmogelijkheden. Klanten wiens contactgegevens beschikbaar zijn in hun reservatiedossier, zullen proactief worden geïnformeerd als hun vlucht wordt geannuleerd.

Passagiers van Brussels Airlines die van plan zijn om in de komende weken te reizen, worden aangeraden om de huidige status van hun vlucht te checken op brusselsairlines.com voor het vertrek.

Om tegemoet te komen aan de behoefte van haar klanten aan meer flexibiliteit in de huidige omstandigheden, biedt Brussels Airlines meer flexibiliteit om reisplannen te wijzigen. Alle recente informatie over omboekingen en terugbetalingen zijn te vinden op brusselsairlines.com.