Brussels airlines verhuist Moskou-route van Domodedovo naar Sheremetyevo

Vanaf 2 juni biedt Brussels Airlines vluchten aan van Brussel naar Sheremetyevo International Airport nabij Moskou. Voordien vloog de maatschappij naar de luchthaven van Domodedovo in Moskou. De internationale luchthaven van Sheremetyevo is met de vele bedrijven in de buurt een toplocatie en de eerste keuze van vele zakenreizigers. Voor passagiers die naar Domodedovo Airport willen vliegen, bieden de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group Austrian, Lufthansa en Swiss aantrekkelijke reisalternatieven via hun respectievelijke hubs.

Sinds de start van de Brussels Airlines verbinding tussen Brussel en Moskou in 2004 vliegt de maatschappij naar de internationale luchthaven van Domodedovo. Vanaf 2 juni verhuist de luchtvaartmaatschappij haar activiteiten van de luchthaven van Domodedovo naar Sheremetyevo International Airport, de waaier aan daar gevestigde bedrijven en de vele industriele activiteiten maken van deze luchthaven een toplocatie voor het grote aantal zakenreizigers dat tussen Brussel en Moskou reist. Sheremetyevo is ook voor vrijetijdsreizigers een aantrekkelijke luchthaven gezien deze makkelijker bereikbaar is en dichter bij het centrum ligt.

Passagiers die van en naar Sheremetyevo Airport reizen, kunnen genieten van het grote aanbod aan boord van Brussels Airlines (Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax, Check&Go) en kunnen ofwel mijlen verdienen binnen het frequent flyer programma Miles&More of LOOP’s uit het Loop-programma van Brussels Airlines.

Dit nieuwe vluchtaanbod is complementair aan de aantrekkelijke vluchtschema’s van de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group Austrian, Lufthansa en Swiss die dagelijks vluchten naar de luchthaven van Domodedovo aanbieden. Naast vluchten naar de Russische hoofdstad Moskou biedt Brussels Airlines ook vluchten aan naar Sint-Petersburg