Brussels South Charleroi airport verlengt samenwerking met flibco.com

Creatie van twee nieuwe pendellijnen naar de luchthaven Brussels South Charleroi airport. Flibco.com, een partner van de luchthaven sinds 2010, opent op 2 juli 2019 twee nieuwe buslijnen: de lijn: Breda-Antwerpen-Charleroi en de lijn: Maastricht-Luik-Charleroi met vertrek om de twee uur ongeveer en aangekondigde prijzen vanaf 5 euro. Deze twee nieuwe lijnen breiden het netwerk van flibco.com uit, dat al frequente verbindingen biedt tussen de luchthaven en Brussel, Gent, Brugge, Rijsel, Namen, Marche, Aarlen en Luxemburg.

Brussels South Charleroi Airport is de tweede grootste luchthaven van België. Na een recordjaar in termen van passagiers heeft de luchthaven van Charleroi sinds begin 2019 nogmaals een nieuwe stijging van het aantal passagiers geregistreerd. Haar zorg om de passagiers in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen, de opening van nieuwe bestemmingen en de commerciële uitbreidingswerken die werden uitgevoerd dragen bij tot de positionering van de luchthaven van Charleroi als een van de belangrijkste luchtvaarthubs van België.

Philippe VERDONCK, Chief Executive Officer van Brussels South Charleroi Airport: “We zijn verheugd om de twee nieuwe lijnen in te wijden die vanuit de luchthaven van Charleroi vertrekken. Flibco.com zet dus zijn groei voort door het aanbod en de diensten voor onze passagiers uit te breiden, met de garantie van de laagste tarieven.”

“Sedert een aantal jaren zijn de aantrekkingskracht en de reputatie van de luchthaven van Charleroi op de Europese kaart met de dag groter geworden. Om aan de groeiende vraag naar efficiënte mobiliteitsoplossingen te kunnen voldoen, was het daarom noodzakelijk om nieuwe lijnen toe te voegen. Deze nieuwe lijnen creëren 35 nieuwe jobs en bieden veel nieuwe reizigers de kans om in alle rust en comfort de luchthaven van Charleroi te bereiken,” legt Paul De Muynck uit, directeur België van flibco.com.

De nieuwe lijnen van flibco.com

De passagiers kunnen vanaf 2 juli 2019 vanuit Antwerpen, Luik, Breda en Maastricht aan boord van de pendelbussen de luchthaven van Charleroi bereiken en tot 31 juli geldt voor alle ticketaankopen via de website flibco.com een uitzonderlijk tarief van 5 euro. Na deze datum varieert de ticketprijs via online aankoop van 5 tot 17€, terwijl de aankopen aan boord 22€ zullen bedragen.

Lijn Breda-Antwerpen-Charleroi: eerste vertrek op 2 juli vanuit Breda en er zullen dagelijks 20 vertrekken op deze lijn verzekerd worden.

Lijn Maastricht-Luik-Charleroi: eerste vertrek op 2 juli vanuit Maastricht en er zullen dagelijks 22 vertrekken op deze lijn verzekerd worden.

De voordelen van flibco.com

Ten dienste van de consumenten streeft flibco.com er voortdurend naar om het dagelijks leven van de reizigers te vergemakkelijken en de diensten voor de overbrenging naar de luchthavens te verbeteren. Bovendien is reizen met flibco.com de garantie dat u op een comfortabele, betaalbare en milieuvriendelijke manier naar de luchthaven reist aan boord van de beroemde groene hightech bussen. Wifi aan boord, laadpoort voor uw kleine elektronische apparaten, alles is ontworpen om de passagiers de best mogelijke reis te bieden. Dankzij dienstregelingen speciaal aangepast op de regeling van de belangrijkste vluchten garanderen de bussen van flibco.com een stressvrije reis.

Slimme reizigers plannen hun reis ruim van tevoren om van de beste tarieven te genieten (vanaf 5 euro) op de onlineboekingsmodule op het volgende adres www.flibco.com. Groepsprijzen zijn ook beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen.

NIEUW! Een aanbod voor groepen, gezinnen en meer als het klikt…

Binnenkort zullen nieuwe speciaal door Flibco.com ontworpen mobiliteitsdiensten het o.a. voor gezinnen mogelijk maken de luchthaven gemakkelijk vanuit het adres van hun keuze te bereiken. Het principe is eenvoudig: geef de klant een voertuig met chauffeur die hem thuis ophaalt en op het gewenste tijdstip naar de luchthaven brengt. Handiger dan een traject met de bus en goedkoper dan een taxi.