Buenos Aires Marriott hotel

Marriott International kondigde de langverwachte opening van het Buenos Aires Marriott Hotel aangekondigd. Het pand, dat voorheen als Hotel Panamericano Buenos Aires werkte, onderging een uitgebreide verbouwing om aan de hoge kwaliteitseisen van Marriott te kunnen voldoen. Gelegen in het hart van de stad, met gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden als het Teatro Colón, de Obelisk en het Paleis van Justitie, is het hotel goed gepositioneerd om een favoriet te worden onder zakenreizigers en vakantiegangers die deze Zuid-Amerikaanse bestemming bezoeken.

Het Buenos Aires Marriott Hotel zal worden beheerd door Gotel Hotel Management, een bedrijf dat behoort tot Grupo Hoteles Panamericano, dat is opgericht om strategisch samen te werken bij de uitbreiding van andere Marriott merken in de Southern Cone en om eigen hotels en hotels van derden te exploiteren. Het hotel biedt een uniek 360° panoramisch uitzicht op enkele van de meest emblematische wijken van de stad, zoals Recoleta, Puerto Madero en San Telmo, en heeft een eclectisch porteño-ontwerp, waaronder twee torens die geïnspireerd zijn op de klassieke, door Frankrijk beïnvloede architectuur die vandaag de dag nog steeds heerst in de stad.

In overeenstemming met de ethiek van het merk Marriott Hotels om ruimtes te creëren die de creativiteit van de gasten inspireren en voeden, is elke kamer zorgvuldig ontworpen om een balans van functionaliteit, stijl en comfort te creëren. De kamers zijn voorzien van creatieve werkruimtes en ultramoderne voorzieningen zoals high-speed Wi-Fi, HDTV en de exclusieve Mobile Check-In, Mobile Check-out service, die de interactie tussen personen tijdens de wachttijd tot een minimum beperkt; Mobile Key, waar mobiele telefoons als toegangssleutel dienen; Mobile Chat en Mobile Guest, van waaruit diensten kunnen worden beheerd en verzoeken kunnen worden geadresseerd voor, tijdens en na het verblijf.

Het gastronomische aanbod voor onze gasten bestaat uit de Lobby Bar op de eerste verdieping, het restaurant La Luciernaga dat Argentijnse en mediterrane gerechten aanbiedt met een a la carte menu en de Celtic Pub, een Ierse bar met een verfijnde inrichting die snelle maaltijden en heerlijke cocktails aanbiedt.

Naast andere voorzieningen van het pand is er “Nivel 23 Club & Spa”, een 24-uurs fitnessruimte met de nieuwste apparatuur en een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de stad. De MClub, exclusief gereserveerd voor Marriott Bonvoy-leden, staat bekend om zijn warmte en zijn indrukwekkende achtergrond die uitkijkt op het emblematische 9 de Julio Avenue.

www.buenosairesmarriott.com