Byebye cadeaustress!

Met deze 5 topgeschenken scoor je gegarandeerd

Grootse familiefeesten zitten er dit eindejaar misschien niet in. Reden te meer om je dierbaren te verwennen met een zorgvuldig uitgezocht geschenk dat écht bij hen past. Vijf cadeaus met impact.

Voor de gastronoom

Water niet feestelijk? Think again! Deze Waterbox van Sipwell geef je met plezier een plek aan tafel. Naast vier elegante glazen bevat de box een bijpassende karaf: zoveel mooier dan die saaie (en milieuonvriendelijke!) waterflessen uit de supermarkt. Leuk om te geven én te krijgen. Prijs: 36,99 euro (set van vier glazen + 1 karaf). Verkrijgbaar in transparant, of transparant- blauw)

Voor de bierliefhebber

Lekker bier vraagt om liefde, vakmanschap… en geduld. In afwachting van de beloftevolle Eylenbosch Oude Gueuze en Kriek verwent de brouwerij bierliefhebbers met een frisse Saison met de toepasselijke naam ‘Patience for Eylenbosch’. Het donkerblonde bier met dikke, witte schuimkraag smaakt droog, kruidig en rond en heeft een aangename, aanhoudende hopbitterheid. Een koel te schenken dorstlesser met veel smaak en relatief weinig alcohol die bierliefhebbers weet te verrassen. Prijs: Eylenbosch Patience – 7,95 euro (4 x 33 cl)

Voor de creatieveling

Glitterpapier, cardstock, vinyl, … De Cricut Explore Air 2 snijdt wel honderd verschillende materialen perfect in vorm, tot in de kleinste hoekjes. Je design pimpen doe je met een mooie kalligrafietekst of een blinkende folieprint, en met het scoring wheel maak je in een handomdraai een envelop die bij je gepersonaliseerde kaart past. Deze compacte designstudio is een schot in de roos bij de creatievelingen. Meer info: https://www.start2cricut.com/ Prijs: 299,99 euro

Voor de foto- en filmmaker

Met deze OPPO Reno4 Pro 5G erger je je nooit meer aan een lege batterij. Maar de lange batterijduur en snelste laadtechnologie zijn natuurlijk niet de enige troeven van deze trendy smartphone. De ingebouwde triple camera tovert haarscherpe en stabiele foto’s en films uit haar lens. Zelfs bij weinig licht, schokkende bewegingen én in volle actie! Extra plus voor de stabiliserende Selfie-modus die de focus te allen tijde op jou houdt, de filmfilters en de videobewerkingsapp. Een knap staaltje toptechnologie voor de echte film- en fotoliefhebber.

Prijs: OPPO Reno4 Pro 5G met 12GB RAM + 256GB ROM: in 2 kleuren Galactic Blue en Space Black, met een adviesprijs van 799 euro. En in december krijg je bij aankoop van dit toestel de OPPO Enco W51 Draadloze Headphones (twv 119 euro) er gratis bij.

Voor de fashionista

Handgemaakt uit de fijnste wol ter wereld en met bergen liefde: de cosy mohair cardigans van Atelier Basile houden je lekker warm. Het Belgische knitwear brand, gerund door een gepassioneerd moeder-dochterduo, staat voor tijdloze stukken met respect voor mens én planeet die je jarenlang met plezier draagt. Een geschenk recht vanuit het hart! Prijs: 450 euro