Canopy by Hilton – downtown New Orleans

Aimbridge Hospitality, een toonaangevend wereldwijd gastvrijheidsbedrijf, kondigt de feestelijke opening aan van het 176 kamers tellende Canopy by Hilton New Orleans Downtown. Het 14 verdiepingen tellende lifestyle hotel is ideaal gelegen nabij het iconische French Quarter en omvat een uniek op Creools en Kantonees geïnspireerd restaurant dat een eerbetoon is aan de rijke geschiedenis van de stad.

Het hotel is een historische renovatie van het voormalige Oil and Gas Building, gebouwd in 1959 en ontworpen in de internationale stijl door August Perez & Associates en Edward B. Silverstein & Associates. Het gebouw werd in 2014 op het National Register of Historic Places geplaatst vanwege het gebruik van glas, staal en abstracte geometrie in een wolkenkrabber en is sindsdien getransformeerd in een hotel, restaurant en bar.

Canopy New Orleans Downtown biedt het geraffineerde comfort en de authentieke lokale ervaring die gasten gewend zijn van het merk Canopy by Hilton. De gerenoveerde gordijngevel van het gebouw zorgt voor maximaal daglicht en een ongeëvenaard uitzicht over de stad vanuit alle gastenkamers. Het hotel biedt ook voorzieningen zoals een ambachtelijk kwaliteitsontbijt met verse lokale ingrediënten, een transferlounge voor gasten die vroeg arriveren of laat vertrekken, en 1.700 vierkante meter vergaderruimte met toegang tot een privéterras. De “Canopy Enthusiasts” (teamleden van het hotel) omarmen de buurt en kunnen gasten in contact brengen met het beste van New Orleans en een stadsrondleiding plannen of een verborgen plaats suggereren om te verkennen. Gasten kunnen ook een gratis Canopy Bike pakken en ontdekken wat de stad te bieden heeft.

Als een knipoog naar de locatie van het hotel in wat vroeger de wijk Chinatown in New Orleans was, is het bijbehorende restaurant van het hotel, Ginger Roux, een op Creools en Kantonees geïnspireerd concept. Het nieuwe restaurant, geleid door chef-kok Jonathan Hostetler, biedt gerechten zoals rivierkreeft gebakken rijst, boudin lumpia, gumbo dumplings, General Tso’s alligator, rivierkreeft etouffee shumai en nog veel meer. Ginger Roux heeft ook een wijnselectie, naast cocktails zoals de Szechuan Fashioned (Sazerac Rye, kersenbitter, eenvoudige siroop), Honeysuckle Bubbles (Cathead Honeysuckle Vodka, St. Germain’s Elderflower Liqueur, ananas jalapeño sap, citroensap, champagne float), The Ampersand (Baijiu, Campari, bloedsinaasappel soda), Purple Reign (Empress Gin, blackberry simple syrup, citroensap, grapefruit soda) en meer die de culturen van het gebied combineren.

Canopy New Orleans Downtown heeft ook een nieuwe bar, The Herbalist, met cocktails, koffie en espresso voor fijnproevers, exotische losse thee, versgeperste sappen, vers gebak, Creoolse lekkernijen en meer voor het ontbijt.