Carrefour breidt aanbod mobiele telefonie uit

Bonus Mobile, de goedkoopste bundel in België

Carrefour breidt haar aanbod van mobiele telefonie uit met drie nieuwe bundels : Bonus Mobile 6, Bonus Mobile 9 en Bonus Mobile 12.

Carrefour is de enige retailer die een GSM-merk in België aanbiedt. Het is de missie van Carrefour om het beste toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom breidt de retailer sinds december 2020 het aanbod van Carrefour Mobile, haar merk van mobiele telefonie, uit en biedt Bonus Mobile aan.

Carrefour Mobile biedt al enkele jaren verschillende prepaid-herladingen aan, maar sinds december 2020 biedt het merk van Carrefour een nieuw aanbod : Bonus Mobile.

Bonus Mobile werd voorgesteld na een consumentenonderzoek in de zomer en de herfst 2020 en is ontworpen om tegemoet te komen aan de verwachtingen en de behoeften van de klanten. Dankzij een evenwichtige combinatie van data – sms’en – oproepen sluit dit aanbod immers perfect aan bij de evolutie van het verbruik van de klanten. Hun databehoeften nemen toe (+61% in 2019) ten nadele van de oproepen en sms’en, die in 2019 met 12% zijn gedaald. Deze tendens werd in 2020 bevestigd maar er zijn nog geen statistieken beschikbaar.

Met de nieuwe bundel Bonus Mobile 6, onderscheidt Carrefour Mobile zich door zijn unieke aanbod en zijn voordelige formule, de goedkoopste in België. Voor 6€ geeft Bonus Mobile u toegang tot 1GB data, 60 belminuten en 50 sms’en. Maar er bestaan ook twee andere bundels : Bonus Mobile 9 en Bonus Mobile 12. Voor 9€ geeft Bonus Mobile 9 u toegang tot 2GB data, 120 belminuten en 50 sms’en. Voor 12€ geeft Bonus Mobile 12 u toegang tot 3GB data, 180 belminuten en 50 sms’en.

Deze drie formules zijn geldig naar alle netwerken, 24 uur per dag, gedurende 30 dagen en worden vervolgens elke maand automatisch verlengd. Carrefour Mobile is onafhankelijk van elke andere Carrefour-dienst : zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een abonnement te nemen zonder de Carrefour Bonus Card te hebben.