Cathay Pacific heropent gerenoveerde Shanghai Pudong lounge

Cathay Pacific heropent de gerenoveerde Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge, hiermee introduceert de vliegtuigmaatschappij voor het eerst het award-winning lounge design in China. Cathay Pacific is ‘moving beyond’ voor zijn passagiers met een uitmuntende ervaring tijdens elk stadium van de reis. De nieuwe Shanghai Pudong Cathay Pacific Lounge is nog een reden voor reizigers om eerder aan te komen, uit te rusten en op te laden in een omgeving van comfort en welzijn voorafgaand aan de vlucht.

Naast Departure Gate D69 in Terminal 2 van Pudong Airport, ligt de nieuwe lounge van 970 vierkante meter met een warme en uitnodigende stijl zoals in alle nieuwe Cathay Pacific lounges wereldwijd. Deze stijl is ontwikkeld door Studioilse, de in Londen gevestigde studio die wordt geleid door Ilse Crawford. In de lounge komen de passagiers terecht in een oase van rust, ontworpen met het comfort van een modern appartement. Natuurlijke materialen zoals kersenhout en kalksteen zorgen voor elegante accenten, terwijl diverse leren en Alcantara gestoffeerde design meubelen gasten de mogelijkheid geven om te socializen in de open ruimtes of zich in alle rust af te sluiten in een privé setting.

Eén van de hoogtepunten van de lounge is het terras: een L-vormige veranda met een panoramisch uitzicht over het platform en de landingsbaan. Daar kunnen gasten genieten terwijl ze aan één van de eettafels of bekende Solo Chairs met ingebouwde leeslamp en tafel, plaats nemen. Net als in de food hall kunnen passagiers ook op het terras genieten van een drankje, een warme of koude maaltijd.

Onmisbaar in alle Cathay Pacific lounges is de bekende Noodle Bar, ook in China maakt deze zijn debuut. Geïnspireerd op de geliefde theehuizen in Hongkong heeft de Noodle Bar zowel lange tafels als privé tafels in een moderne ruimte met prachtige hanglampen en plafond-ventilatoren van donker hout. Bezoekers krijgen hier een voorsmaakje van Hongkong met heerlijk vers bereide soep met wonton egg noodles, een Kantonese klassieker, of fleuren op vlak voor hun vlucht met dan dan noodles, een pittige specialiteit afkomstig uit de provincie Sichuan. Natuurlijk kunnen gasten ook genieten van Shanghai’s eigen verrukkelijke culinaire cultuur.