Cats

Na zijn schitterende succes in Amsterdam en Rotterdam doet de wereldberoemde musical Cats nu ook Brussel aan. CATS van Andrew Lloyd Webber loopt inderdaad van 19 tot 24 maart 2019 in Paleis 12 Theatre van Brussels expo.

Rechtstreeks uit Londen zal de ORIGINELE VERSIE van West End klein en groot bekoren. Voor de gelegenheid wordt een deel van de hal van Paleis 12 getransformeerd tot een muziektheater waar 8 voorstellingen zullen plaatsvinden. De fans van CATS kunnen van de voorstelling genieten in het Engels, de anderen kunnen de boventitels op scherm volgen in het Frans en in het Nederlands.

Cats: Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden…

www.catsmusical.bewww.ticketmaster.be – Prijzen vanaf 24,95 (inclusief reserveringskosten).