Cécémel, de ‘enige echte’, nu ook plantaardig

Dankzij uniek recept met cashewnoten en erwten kunnen consumenten variëren. FrieslandCampina introduceert met Cécémel Plantaardig een plantaardige variant van de bekende Belgische chocoladedrank. De zuivelonderneming beantwoordt zo de groeiende vraag naar plantaardige producten. Cécémel liefhebbers die graag variëren tussen zuivel en helemaal plantaardige alternatieven, kunnen nu ook genieten van ‘De enige èchte’ , zonder in te boeten op de smaak. Cécémel Plantaardig komt er op basis van een uniek plantaardig recept met cashewnoten en erwten.

Er is een Cécémel voor iedereen

De lancering van Cécémel Plantaardig is een mijlpaal voor het merk, vanwege de uitdaging om trouw te blijven aan de uiterst herkenbare smaak die men al sinds 1949 van ‘De enige èchte’ gewend is. De ingrediënten? Een uniek recept zonder zuivel en mét cashewnoten en erwten.

Zuivel- én plantaardig assortiment

Een gevarieerd en gebalanceerd dieet is belangrijk. Daarom maakt FrieslandCampina naast producten op basis van melk nu ook producten die enkel afkomstig zijn van plantaardige ingrediënten. “De kern van onze onderneming blijft zuivel”, benadrukt Jeroen Van de Broek, Managing Director FrieslandCampina België: “Veel consumenten gebruiken vandaag echter graag zuivel- en plantaardige producten naast elkaar. We willen hier graag op inspelen en zien Cécémel Plantaardig als een mooie uitbreiding van ons bestaande aanbod, en als een toegevoegde waarde aan onze Cécémel-familie.”

Proef jij het verschil?

De intrede van Cécémel Plantaardig betekent dat voortaan ook veganisten of consumenten die graag variëren tussen zuivel- en plantaardige producten kunnen genieten van hun favoriete chocoladedrank. De smaak en romigheid van Cécémel Plantaardig evenaren alvast die van ‘De enige èchte’. Maar oordeel vooral zelf of hij net zo goed snort, slurpt of smaakt als een echte.

Cécémel Plantaardig is de nieuwste telg in de Cécémelfamilie. Naast ‘De enige èchte’, kunnen consumenten ook genieten van Cécémel Less Sugar – die 50% minder suiker bevat – en Cécémel Lactosevrij.

Cécémel Plantaardig 1L is vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, waaronder Carrefour, Delhaize en Colruyt. Aanbevolen verkoopprijs is € 3,49.