Center Parcs heropent alle tropische zwembaden

Na een lange sluiting vanwege de covid maatregelen heropenen alle zeven subtropische zwembaden in België van Center Parcs, Sunparks en Terhills Resort weer hun deuren. Gasten zijn weer welkom om van alle faciliteiten van de zwembaden gebruik te maken zoals de vele glijbanen, de wildwaterbanen, het golfslagbad en kinderbad.

Om de zwembaden terug op te starten is veel werk verzet, er is begonnen met opwarmen om de streeftemperatuur van 30 graden te halen . Het grootste bad, dat van Center Parcs Erperheide, heeft meer dan een miljoen liter water. Daarnaast moet het water opnieuw voldoen aan alle wettelijke eisen, ook dat ligt op schema. Voor de gasten wordt gewerkt met een maximum aantal personen per tijdslot. Hierdoor wordt de veilige afstand van 1,5 m tussen de personen gewaarborgd.

Erperheide neemt nieuwe Water Playhouse in gebruik

Voor Center Parcs Erperheide gaat deze heropening gepaard met de inhuldiging van de splinternieuwe Water Playhouse. Deze fantastische waterwereld voor kinderen staat bol van de beleving en de watereffecten. Er is hard gewerkt om de uitbreiding al in december in gebruik te kunnen nemen, maar helaas heeft er tot nu toe nog niemand plezier van gehad.

Ook de andere faciliteiten op de parken werden heropgestart. Zo mogen gasten weer binnen in de Market Dome genieten van een diner met hun gezin en kunnen er weer veel meer binnenactiviteiten plaatvinden zoals bowlen. Daarnaast zijn alle binnenspeeltuinen weer open. Dat houdt in dat Baluba, Kidsworld, Action Factory en op De Vossemeren De Piratebay hun deuren weer openden.

Voor Center Parcs is dit geweldig nieuws volgens Erwin Dezeure, Directeur Center Parcs België: “Veel van onze gasten kiezen juist voor onze parken omdat er zoveel te doen is, we hebben bijvoorbeeld de mooiste zwembaden van België. Nu alles terug open mag verwacht ik dat veel mensen voor een verblijf bij ons kiezen deze zomer. Een enorme opsteker na een heftige periode voor ons bedrijf”.

Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties – is onderdeel van Pierre et Vacances Center Parcs Group. Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Inmiddels worden 28 parken geëxplodeerd in Europa waaronder Terhills Resort, vier Center Parcs parken en twee Sunparks parken in België. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door talloze activiteiten voor ieder familielid, middenin de natuur.