Chartwell Hospitality breidt fullserviceportfolio uit met Hilton Franklin Cool Springs

Chartwell Hospitality LLC, kondigt de opening aan van de Hilton Franklin Cool Springs met 244-logeerkamer, het eerste full-service hotel in de regio.

Hilton Franklin Cool Springs is ideaal gelegen in Franklin’s Meridian Cool Springs Business District, een levendig complex van 60 hectare voor gemengd gebruik met een overvloed aan kantoorruimte en voetgangersvriendelijke winkels en restaurants.

Het hotel biedt een stijlvolle lobby, moderne kamers en zes suites met kamerhoge ramen. Hilton Franklin Cool Springs krijgt op het patio-niveau, een verwarmd zwembad en een uitgestrekt terras met open haard.

Gasten en bezoekers kunnen dineren in Härth, het eigen restaurant van het hotel dat lokale Amerikaanse gerechten serveert. Voor een meer casual ervaring, kunnen gasten een bezoek brengen aan de aangrenzende Härth Lounge, die een breed scala aan opties biedt, inclusief bier en ambachtelijke cocktail-opties. Het pand beschikt ook over verfijnde binnen- en buitenevenementen met 6200 sq ft aan flexibele vergaderruimte met ultramoderne apparatuur.