Cinq Mondes Spa

Dolce La Hulpe: Zintuigelijke wereldreis:

 

Ontdekking van beste schoonheids- en verzorgingsrituelen van de vijf continenten. Hoewel het leven zijn normale vorm lijkt aan te nemen, blijft reizen nog steeds beperkt… Meer dan ooit moeten we er even tussen uit en willen we nieuwe sensaties ervaren. Om in te spelen op de wens om ver weg te reizen en de unieke aroma’s van de mooiste bestemmingen te ontdekken, nodigt de Cinq Mondes Spa van Hotel Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels gasten uit op een zintuiglijke wereldreis.

Cinq Mondes en Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels bieden veelzijdige ervaringen rond welzijn en natuur aan en introduceerden de Cinq Mondes Spa de Wereldtour Spa Dag: vijf behandelingen van 30 minuten, geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van vijf continenten. Om uw huid dagelijks te verzorgen, uzelf te verwennen en er het hele jaar door even helemaal tussenuit te zijn, introduceert de Cinq Mondes Spa bovendien een box met vijf lichaams- en gezichtsproducten die kenmerkend zijn voor het merk Cinq Mondes.

Gefascineerd door massages, welzijn en reizen ondernamen Nathalie en Jean-Louis Poiroux diverse verkenningstochten in hun zoektocht naar de beste Schoonheidrituelen uit de hele wereld . Hun ontdekkingen zijn de grondslag geweest voor de oprichting van Cinq Mondes en zijn nu, jaren later, nog altijd een bron van inspiratie. Cinq Mondes doet zich vandaag de dag gelden als de Franse pionier en specialist op het gebied van Behandelingen, Massages en Professionele Spacosmeticaproducten die allemaal geïnspireerd zijn op voorouderlijke culturen en zich onderscheiden door hun verfijning en sensitiviteit.

India, China, Japan, Thailand, Marokko, Brazilië, de Polynesische Eilanden… De expertise van Cinq Mondes is gebaseerd op de traditionele geneesmiddelen van de wereld en de knowhow van onze voorouders om te voldoen aan de hedendaagse verwachtingen van schoonheid en welzijn. De Cinq Mondes Spa van Dolce La Hulpe Brussel biedt een zintuiglijke reis rond de wereld, die u uitnodigt om u te laten gaan in het hart van het Zoniënwoud.

Cinq Mondes is de specialist in kuren en professionele behandelingen geïnspireerd op traditionele geneesmiddelen. Dolce La Hulpe Brussels is een 4-sterren resort genesteld in het hart van het Zoniënwoud en biedt een veelheid aan ervaringen rond welzijn en natuur. Het is dan ook niet meer dan normaal dat de Cinq Mondes Spa van Dolce La Hulpe Brussels de Wereldtour Spa Dag heeft bedacht, die bestaat uit vijf verzorgingen van 30 minuten, gebaseerd op de schoonheidsrituelen van vijf continenten, toegang tot de wellnessruimte om te profiteren van het overdekte zwembad, de sauna, de hammam en de fitnesszaal, op reservering, en een lichte lunch in het Argan restaurant, dat een uniek panorama biedt op het Zoniënwoud.

De Wereldtour Spa Dag duurt 2u20 en is opgebouwd rond vijf bestemmingen: Traditionele hammam: Ontdek een authentieke hammam ervaring, een duizend jaar oude oosterse traditie, die de voordelen van aromacologie en gepersonaliseerde essentiële oliën combineert. Een ware zintuiglijke reis voor lichaam en geest. Papaja Puree Scrub Sensorisch: Ontdek deze exfoliërende behandeling uit Siam, met zachte, fijnkorrelige Papaya Puree. Uw huid wordt op milde wijze geëxfolieerd en voelt zacht aan. Ontspannende rugmassage: Ontdek deze ontspannende massage met warme olie, geïnspireerd op de principes van de traditionele Indiase geneeskunde. Dankzij diepe en verwarmende manoeuvres op de spieren van de rug en de nek, maakt deze behandeling spanningen los om u een totaal gevoel van welzijn te geven. Bloemen uit Bali Massageverzorging: Geniet van de delicate geuren van tropische bloemen in deze “radiance boosting” behandeling, geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van Balinese prinsessen, en ontdek de voordelen van de eerste behandelingen voor een gereinigde huid en een stralende teint. Energetische voetmassage : Dankzij een unieke en plaatselijke acupressuurtechniek die is afgeleid van een Chinees ritueel, worden verschillende diepe en langzame Dermapunctuurmanoeuvres uitgeoefend op de reflexzones van de voeten om de circulatie van energie te stimuleren, diepe ontspanning te brengen en de energieën van het lichaam weer in evenwicht te brengen. Wereldtour Spa Dag : 2u20 – 255€

De Cinq Mondes Spa biedt ook een “Aan het einde van de wereld” cadeaubox aan met 5 lichaams- en gezichtsproducten die kenmerkend zijn voor het merk Cinq Mondes om uw huid dagelijks te verzorgen, verwen uzelf en ga het hele jaar door op zoek naar een andere omgeving!

Omdat ons welzijn uiteraard verbonden is met de natuur, biedt Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels de hele zomer door welzijnsochtenden aan. Met inachtneming van de sanitaire maatregelen laten de coaches, Sylvie en Isabelle, die beiden altijd zullen pleiten voor een holistische benadering van het welzijn, u kennismaken met de vele voordelen van een meditatieve wandeling in het bos en yoga met een prachtig uitzicht op het bos.

Een ontbijtbuffet of een lichte lunch in het Argan restaurant dat zich in het hart van deze inspirerende natuur bevindt, is ook voorzien om al uw zintuigen te prikkelen. • 10-11 uur: Een meditatieve wandeling in het bos – • 11-12 uur: Een yogales – • U kunt kiezen tussen een ontbijtbuffet van 7.00 tot 10.00 uur of een lunch met een gerecht en frisdrank vanaf 12.00 uur.

De Cinq Mondes Spa verwelkomt u 7 dagen per week, van maandag tot vrijdag: 10 uur – 19 uur, zaterdag: 10 uur – 20 uur en zondag: 9 uur – 18 uur. De spa is niet alleen toegankelijk voor de hotelgasten maar verwelkomt ook niet-hotelgasten, die er trouwens gretig gebruik van maken. Dolce by Wyndham La Hulpe, Chaussée de Bruxelles 136 – 1310 La Hulpe