Club Med lanceert speciaal detox arrangement tijdens de amazing weeks

De Spa 5 Mondes in Marrakech is al langer een droombestemming voor welness addicts, maar in de maand maart wordt het een waarachtig walhalla. De timing is niet toevallig. Geen beter moment dan het begin van de lente om het lichaam te zuiveren en gezonde voornemens waar te maken. Daarom organiseert Club Med een speciaal detox-arrangement. Behalve een persoonlijke gelaatsdiagnose, massages en beautybehandelingen op maat staan er ook workshops yoga, meditatie en sofrologie op het programma. Daarnaast worden er ook lezingen georganiseerd waarin experts de laatste bevindingen geven inzake gezondheid en welzijn. En omdat voeding een hoeksteen is voor evenwicht en balans staan gezonde glutenvrije gerechten, veganistische bereidingen, versgeperste vruchtensappen en home made desserts als vanzelfsprekend op het menu.

Dit bijzonder aanbod kadert in de Amazing Weeks die Club Med dit jaar organiseert om tegemoet te komen aan de meest veeleisende meerwaardezoekers. Naast welness worden er in diverse clubdorpen heel de zomer lang ook speciale programma’s aangeboden voor muziekliefhebbers, sportfanaten en amateurfotografen.

SPORTIEVE ONTMOETINGEN

Gepassioneerd door golf, tennis, skiën of zeilen? Club Med organiseert bootcamps met topsporters uit verschillende disciplines. Na een conditietest wordt een trainingsprogramma opgesteld onder begeleiding van professionele GO’s. Daarnaast krijgen deelnemers de kans om tijdens een exclusieve workshop hun kampioen aan het werk te zien en persoonlijk advies te vragen.

PICTURE PERFECT

Vakanties zijn het uitgelezen moment om geliefden te portretteren en onvergetelijke landschappen voor eeuwig te capteren. Tijdens de Amazing Weeks worden beeldenjagers ondergedompeld in de wereld van fotografie. Tijdens speciale workshops krijgen ze professioneel advies van een NIKON-ambassadeur die hen met raad en daad bijstaat. Van camerastandpunt en belichting tot compositie en special effects. Alle insiders tips worden onthuld om het perfecte plaatje te schieten.

MUSIC & DANCE ON THE BEACH

Het muziekfestival Cabourg Mon Amour dat jaarlijks duizenden muziekliefhebbers naar de kust van Normandië trekt, slaat tijdens de Amazing Weeks haar tenten op in het Club Med resort Gregolimano. Festivalgangers kunnen genieten van alle faciliteiten en hebben toegang tot alle concerten met zicht op zee. Dansen met de voeten in het zand. Ambiance gegarandeerd!