Club Med vanuit huis

In afwachting van een blij weerzien met klanten, lanceert Club Med het initiatief Club Med vanuit huis via https://www.clubmed.be/l/clubmed-vanuit-huis of de Facebook-pagina Club Med België.

Het platform biedt een waaier aan activiteiten om te ontspannen, te bewegen of nieuwe ideeën uit te proberen, voor het hele gezin, voor kinderen en voor volwassenen.

Elke dag worden nieuwe suggesties toegevoegd die het dagelijks leven kunnen verrijken.

Leer als gezin een digitaal album maken, maak plaats voor verwennerij dankzij culinaire blogger Anne-Sophie Vidal die niet alleen gezonde recepten deelt, maar ook het geheim achter het legendarisch briochebrood van Valmorel prijs geeft. Dans erop los met the Amazing Family Mood-afspeellijst, of nog leer samen yoga.

Ook activiteiten voor volwassenen, alleen of als koppel, komen aan bod: genieten van een detox smoothie, verslinden van favoriete kranten en tijdschriften dankzij de partner Press Readers die twee maand gratis toegang biedt tot de pers, of eens de kinderen in bed liggen, wegdromen bij de Sunset Vibes-afspeellijst.

Club Med voorziet meditatiemomenten en yoga-routinesvoor de liefhebbers. Yoga instructeur en goeroe Heberson Oliveira is grondlegger van de Vibhava Yoga-methode en geeft elke vrijdag (tot het einde van de maatregelen) live lessen op het Instagram-account @clubmed. Extra videolessen zijn te volgen op het platform.

De yogi leert hoe een staat van hyperbewustzijn te bereiken. De cursus maakt deel uit van het Yoga School by Heberson-programma dat in een aantal Club Med’s wereldwijd wordt gegeven.

Ten slotte, lanceert de groep binnenkort Music Live op het Instagram-account @clubmed. Geniet om 19uur van een cocktail en een streepje muziek, een referentie naar het hoogtepunt van de dag tijdens een Club Med-reis: een live concert tijdens het aperitief. Beleef zo een écht Club Med-moment vanuit huis!

Haal inspiratie op het platform Club Med vanuit huis voor een ontspannend en creatief weekend met het gezin. De mooiste momenten deel je via #ClubMedatHome.