Cookeo Touch

Geen inspiratie? Kies voor Cookeo Touch, de creatieve multicooker die voor je kookt!

 

De Cookeo Touch is veel meer dan een multicooker waarmee je snel honderden recepten op tafel tovert. Hij is ook een onuitputtelijke inspiratiebron dankzij zijn revolutionaire extraatjes: de handige app, persoonlijke recepten en bediening op afstand zijn slechts enkele troeven die van elk moment in de keuken een feest maken.

Laat je inspireren

Gedaan met verspilling en inspiratieloos gepieker: de multicooker Moulinex Cookeo Touch met wifiverbinding stelt recepten voor met de ingrediënten die jij in je koelkast hebt liggen. Jezelf het hoofd breken om een recept te bedenken dat snel klaar is én dat iedereen lekker vindt? Dat is verleden tijd. Voer gewoon de ingrediënten en hoeveelheden die je hebt in, de Cookeo Touch doet de rest. En dat alles helemaal volgens jouw voorkeuren.

Jouw nieuwe partner, elke dag weer

Met de Cookeo-app regel je de bereiding van je maaltijden op afstand. Stel zelf je recept samen en stuur het rechtstreeks vanaf je smartphone naar je multicooker, waar je ook bent. Dat lees je goed: wanneer je thuiskomt, hoef je niet meer te koken! Bovendien maak je via de app deel uit van een grote gebruikerscommunity. Stel dus naar hartenlust zelf recepten samen, deel je favoriete recepten en laat je inspireren door de creaties van anderen. Als kers op de taart mag de grote antikleefkom met een inhoud van 6 l in de vaatwasser. Lekker handig!

De richtprijs van de Cookeo Touch bedraagt 449,99 euro.