Corendom vliegt naar 10 vakantiebestemmingen vanaf Maastricht

Corendon vliegt komende zomer naar acht vakantiebestemmingen en in de winter naar vier winterzonbestemmingen vanuit Maastricht Aachen Airport. De zomervluchten gaan naar de Griekse eilanden Kos, Kreta, Rhodos, Zakynthos, naar Bulgarije, Egypte en de Turkse badplaatsen Bodrum en Antalya. De wintervluchten gaan naar Egypte, Gambia en in de maanden november en maart ook naar Antalya. Kaapverdië is als nieuwe winterzonbestemming toegevoegd. Corendon vliegt elke donderdag naar het eiland Sal. Reizigers van Corendon parkeren bovendien gratis hun auto bij het vliegveld.

Winterschema vanaf Maastricht Aachen Airport

Vanaf 2 november 2021 start het nieuwe wintervluchtschema voor Egypte en vanaf 3 november voor Gambia. De touroperator vliegt vanaf 4 november 2021 naar Kaapverdië. Naar Antalya zal vooralsnog alleen in de maanden november 2021 en maart 2022 vanaf Maastricht worden gevlogen.

Nieuwe bestemming Kaapverdië

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: “We zien dat onze klanten hopen om deze zomer al vakantie te kunnen vieren in het buitenland. Daarnaast verwachten we ook een grote vakantiebehoefte in het komende najaar en winter. De boekingen laten dit duidelijk zien. Kaapverdië is zonzeker en de temperaturen zijn er het hele jaar aangenaam, wat het een fantastische winterzonbestemming maakt. Het is echt een relax-bestemming met een bijzondere mix van Afrikaanse en Braziliaans-Portugese invloeden. Het visserseiland Sal staat daarnaast bekend om de witte stranden en de azuurblauwe zee. Corendon maakt Kaapverdië betaalbaar, want vanaf 899,- euro verblijf je al in een fantastisch 5* All Inclusive hotel pal aan het strand.”

Maastricht steeds populairder bij Belgen

Veel Belgische vakantiegangers kozen voor de pandemie voor Maastricht Aachen Airport als vertrekluchthaven. De voornaamste reden hiervoor is de mogelijkheid om gratis te parkeren en de kortere wachtrijen dan bijvoorbeeld in Brussel-Zaventem. Corendon verwacht dat deze klanten omwille van bovenstaande redenen ook komende zomer en winter opnieuw massaal zullen vertrekken vanuit Maastricht Aachen Airport.