Corendon start 8 juni vluchten vanaf Maastricht

Corendon start 8 juni met een wekelijkse vlucht naar Rhodos vanuit Maastricht Aachen Airport. De touroperator vliegt vanaf dan elke dinsdag naar het Griekse eiland. Later dit seizoen vliegt Corendon naar verwachting vanaf Maastricht ook naar de volgende zeven andere vakantiebestemmingen: Antalya, Bodrum, Bulgarije, Egypte, Kos, Kreta en Zakynthos. Reizigers van Corendon parkeren bovendien gratis hun auto bij het vliegveld.

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: “We zijn blij om te zien dat de boekingen weer binnenstromen sinds het reisadvies is aangepast. De boekingen naar Griekenland gaan zo hard dat we vanaf juni al starten met een wekelijkse vlucht vanaf Maastricht naar Rhodos op dinsdag om aan de grote vraag te voldoen.”

Maastricht steeds populairder

Veel Nederlandse en Belgische vakantiegangers kiezen voor Maastricht Aachen Airport als luchthaven om hun vakantie te starten. De voornaamste reden hiervoor is de mogelijkheid om gratis te parkeren en de korte wachtrijen in vergelijking met bijvoorbeeld Brussels Airport. Vakanties met vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport zijn te boeken op https://www.corendon.be/griekenland/rhodos/vertrek-vanaf-maastricht