Corendon vliegt deze winter naar Dominikaanse republiek

Corendon start het winterzonseizoen met een nieuwe bestemming: vanaf 15 december 21’ vliegt de touroperator namelijk naar de Dominicaanse Republiek. Dit via een rechtstreekse heenvlucht uitgevoerd door Air Belgium vanuit Brussels Airport Zaventem en een terugvlucht met tussenstop in Curaçao. Vakantiegangers kunnen overnachten in een van de vier- of vijfsterren hotels in Bávaro of Bayahibe. Vanaf midden december brengt Corendon haar klanten ook opnieuw naar Curaçao.

Dominicaanse Republiek

Deze winter nood aan een tropisch vakantieparadijs met waanzinnige bountystranden, een heerlijk klimaat én een verrassend veelzijdige natuur? En liefst ergens waar je met open armen ontvangen wordt? Vanaf 15 december biedt touroperator Corendon die mogelijkheid. Zo worden vluchten op zaterdag en woensdag uitgevoerd door de A330 van Air Belgium, rechtstreeks van Brussels Airport Zaventem naar de Dominicaanse Republiek. Aan boord van dit toestel is voor de reizigers die meer luxe willen, tegen toeslag Premium class te boeken. Tijdens de terugvlucht is er een tussenstop in Curaçao.

Veelzijdige Caribische bestemming

Naast een sublieme kuststrook met prachtige zandstranden zijn er in de Dominicaanse Republiek ook woestijngronden, verborgen lagunes en regenwouden te vinden. Bijzondere fauna en flora is te zien in nationaal park Del Este terwijl in de hoofdstad Santo Domingo het koloniale verleden nog voelbaar is. De gezellige dorpjes met schilderachtige huisjes maken de koude, grijze winter nét iets warmer. In totaal biedt de reisorganisatie de keuze uit een tiental all inclusive hotels om te overnachten. Zo huisvest de Dominicaanse Republiek onder andere de zeer populaire en luxe IBEROSTAR hotels en een hagelnieuw Lopesan hotel. Andere bekende hotelketens die aangeboden gaan worden zijn Palladium en H10. Op vakantie zonder kinderen? Dan zijn er twee hotels waar het Only Adult principe geldt. Een reis naar de Dominicaanse is al vanaf 999 euro te boeken voor 7 nachten.

Overige winteraanbod

Corendon vliegt deze winter ook naar andere bestemmingen vanuit Brussels Airport Zaventem. Zo vliegen ze twee keer per week naar Antalya in Turkije en vier keer per week naar Gran Canaria. Vanaf 30 oktober zal er ook tweemaal per week gevlogen worden naar Hurghada en naast de vluchten naar Tenerife en Gran Canaria met Brussels Airlines, breidt Corendon zijn vluchtfrequentie uit met Corendon Airlines Europe. Ook Caraïbisch eiland Curaçao maakt deel uit van het winteraanbod, daar vliegt de touroperator twee keer per week naartoe. Vanuit Nederland vliegt Corendon ook naar Bonaire, Dubai, Gambia, Kaapverdië, Istanbul en Madeira.