Corendon vliegt naar Curacao vanuit Charleroi

Touroperator Corendon vliegt deze zomer met Air Belgium vanuit Brussels South Charleroi Airport naar Curaçao. Op het zonnige Caribische eiland heeft Corendon twee eigen resorts: Livingstone Jan Thiel en het in 2020 geopende 5 sterren Corendon Mangrove Beach Resort. De Airbus A340 van Air Belgium zal iedere woensdag en zaterdag reizigers naar Curaçao vliegen.

In samenwerking met Air Belgium biedt Corendon pakketreizen aan met vertrek vanaf de Belgische luchthaven Charleroi. De vluchten vertrekken elke woensdag en zaterdag en maken een tussenstop op Martinique. De totale vluchtduur is 12 uur en 30 minuten en reizigers kunnen zowel een economy als premium stoel boeken in de Airbus A340 die Air Belgium op deze route inzet. Op deze manier bieden we de Belgische reiziger de ultieme mogelijkheid om tegen een straf tarief vanuit België op vakantie te gaan naar het tropische Curaçao. De planning is om vanaf 3 juli 2021 te starten met vluchten naar het Caribische eiland, maar dit is afhankelijk of de bestemming door de Belgische overheid het reisadvies met code oranje krijgt.

Nu ook voor de Belgische markt : Atilay Uslu, oprichter van Corendon met eigen hotels op Curaçao: “Ik ben erg blij dat wij nu ook Belgische reizigers kunnen verwelkomen in het Corendon Mangrove Beach resort of één van onze andere hotels op Curaçao. Door de samenwerking met Air Belgium wordt het voor onze Belgische klanten makkelijker om te reizen naar deze zonnige bestemming die tevoren nog niet werd aangeboden op de Belgische markt. Ik kijk alvast uit naar de eerste vlucht”.

Corendon hotels op Curaçao : Corendon biedt verschillende All Inclusive hotels aan op Curaçao waaronder het vijfsterren Corendon Mangrove Beach hotel, het grootste hotel op het eiland en het Kunuku Aqua Resort. Reizigers kunnen ook kiezen uit één van de andere top accommodaties op het Caribische eiland, zoals het Livingstone Jan Thiel resort, dat eveneens eigendom is van Corendon, de Beach House en het Curinjo Resort.

Pakket met garanties : Er is voor Belgische reizigers geen reden meer om te wachten met het boeken van een vakantie naar het Caribische eiland. Pakketreizen worden niet uitgevoerd als het reisadvies code rood heeft. Bovendien biedt de reisorganisatie haar klanten zekerheden zoals je geld terug binnen twee weken of een omruilgarantie wanneer een vakantie niet doorgaat.

Mangrove Beach Resort onder het Hilton merk : Het Corendon Mangrove Beach resort gaat een partnerschap aan met het Hilton. Het resort draagt vanaf september 2021 de naam Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort, Curio Collection by Hilton. Hiermee voert een hotel weer de Hilton naam op Curaçao na twee jaar afwezigheid.

 

Een negendaagse zonvakantie naar Curaçao is inclusief retourvlucht met Air Belgium te boeken vanaf 799 euro per persoon op www.corendon.be/curacao. Vanaf 1199 euro per persoon is een negendaagse zonvakantie in het Corendon Mangrove Beach resort te boeken.