Corendon vliegt ook in de winter vanaf Maastricht naar Gambia en Antalya

Nadat de vluchten vanaf Maastricht Aachen Airport erg succesvol bleken in het zomerseizoen, zal Corendon ook in het winterseizoen diverse vluchten aanbieden vanaf Maastricht Aachen Airport. Zo vliegt Corendon vanaf november twee keer per week naar Antalya in Turkije en naar Banjul in Gambia. De winterzonvakanties met vertrek vanuit Maastricht zijn vanaf nu boekbaar op corendon.be.

Atilay Uslu, oprichter Corendon: “In het zomerseizoen bleek al hoe populair vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport is, daarom is het voor ons een logische stap om ook in de winter vakanties aan te bieden vanaf deze luchthaven. Met de toevoeging van de populaire winterzonbestemming Gambia, vliegen we inmiddels naar negentien bestemmingen vanuit Limburg. Gambia is een fantastische vakantiebestemming, want de zon schijnt er altijd, de bevolking is erg gastvrij en je vindt er prachtige stranden. Daarnaast vliegen we ook twee keer per week naar Antalya, waar je diverse rondreizen kunt maken naar onder andere Cappadocië. Uiteraard kunnen onze gasten ook in de winter gratis parkeren naast de luchthaven.”

Gambia

Corendon heeft in Gambia een uitgebreid aanbod aan accommodaties; van kleinschalige tweesterrenhotels tot luxe vijfsterrenresorts zoals Coco Ocean Resort & Spa uit de Corendon Premium selection. Ook is het mogelijk om All Inclusive te verblijven in bijvoorbeeld Sun Beach hotel. Corendon vliegt in de winter twee keer per week vanuit Maastricht én Amsterdam rechtstreeks naar Banjul. Een achtdaagse vakantie naar Gambia is al te boeken vanaf 499 euro per persoon inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van logies en ontbijt.corendon-gambia

Antalya

In de winter biedt Corendon in Turkije naast strandvakanties ook diverse rondreizen aan. Er is keuze uit een groot aanbod rondreizen naar Cappadocië, Efeze & Pamakkule en een achtdaagse rondreis Wellness, Cultuur en Shopping. De retourvluchten naar Antalya vertrekken vanuit Maastricht en Amsterdam. De achtdaagse rondreizen zijn te boeken op corendon.be al vanaf 179 euro per persoon.

www.corendon.be