Cornet Louise – Brussel

Comet Meetings is een nieuwe ervaring van de strategische bijeenkomst die in 2016 werd opgericht door Victor, Maxime en Nicholas, drie ondernemers ondersteund door Business Angels van Franse Tech-startups. Ze kruisten hun cultuur van innovatie en samenwerking om de vergadering en het seminarie van morgen uit te vinden, toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Bij Comet geloven we dat de bijeenkomst een sleutelmoment is voor het bedrijf om samen te werken aan inhoudelijke onderwerpen, de creativiteit van medewerkers te stimuleren en samenhang te ontwikkelen.

Voor het leiderstrio moet elke meeting aan 5 fundamentele criteria voldoen om tot een kunst verheven te worden. COMPLETE : Presentatie, training, workshop of event: de meeting moet haar doel bereiken, de basis moet gelegd worden en een uitstekend vertrekpunt zijn voor wat nog moet komen. ORIENTATE : Zonder visie, geen evolutie. De volgende stappen worden bepaald en geven de richting aan. Alle neuzen in dezelfde richting, allemaal met één doel in het achterhoofd. Mooi om te zien.

MOBILIZE : Gemeenschappelijke en gedeelde doelen verbinden het team en maken er een sterk geheel van. Zo ontstaat het fenomeen ‘teamgevoel’ en dat heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. ENERGIZE : Door de energie die de groep uitstraalt, komen de vaardigheden van elk individu tot hun recht en laat iedereen zijn creativiteit de vrije loop. Een gemeenschappelijk doel en persoonlijke ontwikkeling zijn de benzine die de motor aan de praat krijgen. TAKE AWAY : Op het einde van de dag vertrekken de deelnemers met veel ruwe ideeën en een volgetankt brein. Ze hebben maximaal hun voordeel kunnen halen uit praktische inhoud en menselijke contacten. Het einde van de dag is nog maar het begin van het verhaal.

Na de opstart van hun project in Parijs besloot het team om ook een vergaderlocatie in Brussel te openen. Comet Louise of The Great Escape, is een vergaderruimte waar je de wereld rond kunt reizen zonder je geboorteplaats te verlaten. Het is een plek die is ontworpen als een uitnodiging om te ontsnappen aan de dagelijkse routine en zich onder te dompelen in een bestemming buiten de gebaande paden, die het potentieel voor innovatie ontketent en de samenwerking tussen de teams die er samenkomen stimuleert. The Great Escape biedt maar liefst 2800m² vergaderruimte verdeelt over 8 verdiepingen. Hier zijn 29 vergaderzalen beschikbaar voor 2 tot 100 personen. Naast een aantal basisopties voor het traditionele vergaderen voor een halve of hele dag kunnen vanzelfsprekend meetings op maat worden aangeboden voorzien van de nodige catering. Op elke verdieping is er ruimte voor break out en snackingmogelijkheden, restauratie is aanwezig op het gelijkvloers in The Lucky Tree en op de 1ste verdieping met The Hanging Island.

” THE GREAT ESCAPE “ – COMET LOUISE – Stefaniaplein 20 – 1050 Brussel, België