Costa cruises lanceert een speciale brochure voor Belux-markt

Een breed gamma aan reizen, vanaf de zomer 2019, het ganse jaar 2020, tot de lente van 2021, met focus op ‘de wereld in een nieuw daglicht ontdekken, vanaf de zee, met Costa en zijn unieke Italiaanse stijl’.

Na de consolidatie van een toegewijd verkoopteam o.l.v. Massimo Tedesco en de terugkeer van Eveline Vanderstraeten, doet Costa er alles aan om de beste tools te ontwikkelen voor reisagenten. De Europese cruises-marktleider investeert daarom in een nieuwe speciale brochure voor België en Luxemburg. (Momenteel is het handige boek enkel in het Frans te verkrijgen.) Op deze strategische markten is de nieuwe brochure vanaf nu beschikbaar voor reisagenten en voor het grote publiek.

De brochure, 256 pagina’s dik, is gedetailleerd en rijk geïllustreerd met een overzicht van de reisbestemmingen van Costa Cruises: de Middellandse Zee en Noord-Europa maar ook verre en exotische bestemmingen zoals de Caraïben, de Indische Oceaan, de Emiraten en het Verre Oosten. Er is een keur aan korte en lange reizen, of nog langere en uitzonderlijke cruises zoals de beroemde Costa World Tour.

Massimo Tedesco: “Onze brochure is meer dan een catalogus. Hij is van groot praktische belang voor de reisagenten en hun klanten, een waardevol instrument dat onze website CostaExtra aanvult. Voor professionals is er een voorstelling van elk schip met een gedetailleerd plan, een presentatie van de Costa ervaringen. Ook het ‘Leven aan Boord’ komt aan bod, met info over de gastronomie, het welzijn, de ontspanningsmogelijkheden en alles wat we bieden om de gezinnen te verwelkomen. Er is ook een gedetailleerd overzicht van het prijsaanbod, de verschillende drankenpakketten, het concept van excursies CostaTours en alle diensten verbonden aan een Costa cruise (Wifi, verblijfsarrangementen aan boord, enz.)

De brochure heeft ook een duurzaam luik met bijzondere aandacht voor het vlaggenschip Costa Smeralda dat in oktober 2019 te water wordt gelaten. Het nieuwe schip zal de Italiaanse stijl en vriendelijkheid uitstralen en het wordt het eerste van twee schepen van het bedrijf dat zal worden aangedreven met milieuvriendelijker vloeibaar aardgas.

De nieuwe brochure vult de professionele website CostaExtra aan. Deze site is een platform dat continu wordt geactualiseerd en waar de reisagent ook kan boeken, via een speciale account. Er is ook toegang tot info over promoties, speciale artikelen en zelfs vragen kunnen gesteld worden en opmerkingen gemaakt.

De brochures worden deze zomer in de reissector verspreid en kunnen ook aangevraagd worden via Logimail.be – Publieke website: www.costacroisieres.be