Country Inn & suites van Radisson groeien in Noord Amerika

Country Inn & Suites van Radisson, een toonaangevend hotelmerk uit het hogere middensegment, kondigt zijn voortdurende expansie in Noord-Amerika aan met de opening van zes woningen in de Verenigde Staten en Canada. Ontworpen om te voelen als een ‘thuis’ weg van huis, is het merk opgewonden om gasten te verwelkomen in zijn twee nieuw gebouwde eigendommen: Country Inn & Suites door Radisson, Oklahoma City-Bricktown, OK en Country Inn & Suites door Radisson, Greensboro, NC.

Daarnaast heeft het merk een aantal hotels geopend die onlangs voor miljoenen dollars zijn gerenoveerd, waaronder; Country Inn & Suites door Radisson, The Woodlands; Country Inn & Suites door Radisson, Monterey Beachfront-Marina, CA; Country Inn & Suites door Radisson, North Little Rock, AR; en ten noorden van de Amerikaanse grens, Country Inn & Suites door Radisson Toronto-Mississauga, ON.

Om een nieuw tijdperk van reizen in te luiden als gevolg van de COVID-19 pandemie, en om de gezondheid, veiligheid en beveiliging van gasten en werknemers de hoogste prioriteit te geven, opent elk nieuw Country Inn & Suites by Radisson hotel zijn deuren met verbeterde dagelijkse activiteiten om aan deze nieuwe norm te voldoen. Alle Country Inn & Suites by Radisson eigendommen zijn begonnen met de implementatie van het Radisson Hotels Safety Protocol programma, een set van diepgaande reinheids- en desinfectieprocedures die zijn ontwikkeld in samenwerking met SGS.

“We zijn zo enthousiast om bezoekers in deze prachtige hotels te verwelkomen terwijl we onze County Inn & Suites door Radisson in heel Noord-Amerika blijven uitbreiden”, aldus Aly El-Bassuni, chief operating officer, Americas, Radisson Hotel Group. “Al onze eigendommen zijn goed uitgerust om te dienen als de perfecte rustplaats voor al onze gasten, omdat we er zeker van zijn dat onze gedetailleerde operationele procedures en veiligheidsprotocollen de bezoekers het comfort bieden dat ze nodig hebben om te ontspannen en te genieten van hun verblijf.

Doordachte voorzieningen in zowel de gemeenschappelijke als de privéruimtes zijn gegarandeerd om de ervaring van iedereen die deze Country Inn & Suites by Radisson-eigendommen bezoekt te verbeteren. Naast de vernieuwde interieurs en ruime gastenkamers zijn de kamers uitgerust met magnetrons, minikoelkasten en gratis WiFi. Andere opmerkelijke kenmerken van veel accommodaties zijn onder andere fitness en zakencentra, gratis parkeergelegenheid, vergaderzalen en seizoensgebonden zwembaden. De hotels zijn ook strategisch gelegen in gebieden met veel verkeer, waardoor het voor gasten handiger is dan ooit om de omgeving te verkennen.