Country Inn & Suites by Radisson Tampa

Country Inn & Suites by Radisson, een toonaangevend hotelmerk in het hogere middensegment, kondigt de opening aan van het Country Inn & Suites by Radisson, Tampa. Gemak ontmoet comfort op deze fantastische locatie die zakenreizigers en vakantiegangers een ontspannen onthaal biedt in afwachting van hun volgende reis. Bovendien brengt dit gastvrije hotel sportliefhebbers binnen vijf minuten bij Raymond James Stadium, gastheer van Super Bowl LV en thuisbasis van de Tampa Bay Buccaneers. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot U.S. Highway 92 en ligt op slechts een paar blokken afstand van George M. Steinbrenner Field, waar fans de New York Yankees kunnen zien tijdens de voorjaarstraining.

Het 147 kamers tellende hotel beschikt over Country Inn & Suites by Radisson’s nieuwste design na een uitgebreide renovatie. Zowel het interieur als het exterieur van het hotel kregen een opgefriste nieuwe look met upgrades in de lobby, de gastenkamers en de buitenruimtes. Het fitnesscentrum en 24-uurs businesscentrum zijn ook voorzien van nieuwe apparatuur. Extra voorzieningen ter plaatse zijn een buitenzwembad en hot tub, gratis ontbijt, een 24-uurs Inn Case Market in de lobby en gratis parkeergelegenheid.

De multifunctionele vergader- en evenementenruimten van het hotel maken het organiseren van meeting vrij eenvoudig, bovendien is assistentie van een evenementencoördinator mogelijk. De Tampa Palms-zaal is meer dan 1.800 sq ft groot en biedt plaats aan maximaal 100 gasten voor elegante bruiloftsrecepties, terwijl de kleinere Executive Boardroom perfect is voor bedrijfstrainingen. Voor een groots evenement is er de Lakeside Ballroom met een oppervlakte van 2500 sq ft.

Country Inn & Suites by Radisson, Tampa RJ Stadium heeft het Radisson Hotels Safety Protocol als antwoord op COVID-19 volledig overgenomen om de gezondheid, veiligheid en beveiliging van gasten en teamleden te waarborgen.

Tampa is een dynamische bestemming die een mix biedt van buitenavonturen en levendige zakenwijken binnen een cultuur die doordrenkt is met Cubaanse en Spaanse smaken. Zakenreizigers waarderen de nabijheid van het Westshore zakendistrict, de thuisbasis van bekende kantoren en tientallen restaurants, bars en winkels. Vrijetijdsreizigers kunnen hun voordeel doen met Busch Gardens Tampa Bay of Clearwater Beach. Ybor City is ook dichtbij, met een scala aan trendy boetieks, kunstgaleries en een eclectisch nachtleven.