Covid 19: distributie automaten voor mondmaskers

 

Zoals aangekondigd tijdens de persconferentie van de Nationale Veiligheidsraad nadert het terugdraaien van de maatregelen tegen covid-19 met rasse schreden. Deze ‘exit’ zal echter ook bepaalde verplichtingen en aanbevelingen inhouden.

Het normale dagelijkse leven na het terugdraaien van de covid-19 maatregelen zal enkel mogelijk zijn mits het naleven van strikte maatregelen zoals een goede handhygiëne, het dragen van een mondmasker, beschermende handschoenen, enz,..

Daarom heeft TW Service, de Belgische specialist op het vlak van automatische distributie een automaat ontwikkeld voor het verdelen van mondmaskers, desinfecterende gel en beschermende handschoenen. Deze distributie-automaten zijn nu reeds beschikbaar en kunnen hun dienst bewijzen op heel wat plaatsen zoals bij overheidsinstellingen, scholen, bedrijven, handelscentra enz..

Op deze manier zijn mondmaskers, desinfecterende gel en handschoenen 24/7 voor iedereen beschikbaar. Deze automaten kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Hoe meer distributie-automaten er beschikbaar zijn, des te beter we samen de strijd kunnen aangaan tegen Covid-19.

TW Service: Sedert 1995, is TW Service de specialist op gebied van automatische distributie in België. TW Service verdeelt automaten van bekende merken zoals Azkoyen, Jofemar, Roesler,.. Dit zijn toestellen gekend om hun degelijkheid en kwaliteit, die een maximum aan producten kunnen aanbieden op een minimum oppervlakte.