Crowne Plaza Brussels – le Palace: Truly inspirational

Rogier Hurkmans, General Manager van het Crowne Plaza Brussels – Le Palace nam in augustus de onderscheiding ‘Belgium’s Leading Business Hotel’ in ontvangst tijdens de World Travel Awards Europe Gala in Athene, Griekenland.

WTA (World Travel Awards) is wereldwijd erkend als de ultieme reis-onderscheiding en wordt ook wel ‘de Oscars van de reisbranche’ genoemd.  WTA bestaat al weer 21 jaar en richt zich op de organisaties in de hospitality industrie die de grens van excellentie overscheiden.

Graham Cooke, President van WTA benadrukte tijdens de uitreiking van de awards in Athene: ”Europa is momenteel volop bezig met een snel herstel na een paar moeilijke jaren. De brands die onze awards vanavond in ontvangst nemen, zitten in de voorhoede. De kiezers hebben erkend dat zij de belangrijkste spelers uit de sector zijn en verwachten dat zij de komende jaren de leiders blijven. Dit is een springplank naar hun voortdurende succes!”

Truly Inspirational: Het Crowne Plaza Brussels – Le Palace aan het Rogierplein werd als Le Palace in 1908 gebouwd en stond toen al bekend als vooruitstrevend en vernieuwend. Nu ruim een eeuw later staat het hotel weer boven aan de lijst van de meest succesvolle zakelijke hotels in België. Het hotel blijft duidelijk een inspiratiebron voor de gasten die er verblijven. “Wij willen dat de gast bij zijn thuiskomst iets over zijn verblijf in ons hotel zal vertellen. Iets wat hem of haar heeft geintrigeerd en is bijgebleven” vertelt Rogier Hurkmans. “Truly inspirational’ is ons leitmotiv en daar zetten wij ons 100% voor in. Een onderscheiding is natuurlijk een kroon op ons werk en bevestigt maar weer dat de gast het waardeert!” aldus Rogier Hurkmans, General Manager van het Crowne Plaza Brussels – Le Palace.

info@cpbxl.be www.crowneplazabrussels.com