Crowne Plaza Paris- République: eerste hotel in Europa dat Plaza workspace aanbiedt

Crowne Plaza® Hotels & Resorts onthult voor het eerst in Europa zijn nieuwe ontwerp van de openbare ruimte in Crowne Plaza® Paris – Republique. De getransformeerde lobby en openbare ruimtes, genaamd ‘Plaza Workspace’, zijn de toekomstige richting voor het merk wereldwijd.

De onlangs gelanceerde ruimtes op Crowne Plaza® Paris – Republique zijn ontworpen in samenwerking met het toonaangevende wereldwijde ontwerpbureau Conran + Partners. Het hotel heeft zijn unieke negentiende-eeuwse architecturale kenmerken behouden, terwijl het tegelijkertijd de openbare ruimten, de benadering van de gastenonthaal en het aanbod van eten en drinken heeft heroverwogen om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de behoeften van de hedendaagse maatschappij, waarbij de grenzen tussen zaken en vrije tijd vervagen.

Plaza Workspace is een geheel nieuwe kijk op de traditionele lobby van het hotel en biedt een inspirerende omgeving waar hotelgasten en de lokale bevolking zich op hun gemak kunnen voelen om te werken, te genieten van een kopje koffie tijdens een zakelijke bijeenkomst of een praatje te maken met vrienden. In de hele Plaza Workspace is er een overvloed aan toegang tot elektriciteit, draadloze telefoonladers geïntegreerd in de tafels en toegang tot high-speed WiFi, ontworpen om te voldoen aan de groeiende trend van flexibele werk- en levensvoorkeuren en de wens van mensen om overal vandaan te werken.

De moderne, designgeleide ruimtes zijn geschikt voor solowerk, teamgeest of vergaderingen met vrienden, en bieden tevens geluidsreducerende cabines voor meer privévergaderingen. De nieuwe ontwerpen omvatten ook een boekbare studio die een meer ontspannen benadering van vergaderingen biedt, weg van de typische vergaderzaal van het hotel. Naast de nieuw ontworpen ruimtes, besliste Crowne Plaza om nieuwe eet- en drinkgelegenheden te creëren waarbij het contact tussen hedendaagse reizigers en de lokale bevolking vlotter verloopt.

Frankrijk noteert een groeiende vraag naar flexibele werkplekken, maar er zijn barrières die mensen ervan weerhouden om alternatieve werkplekken te verkennen. Plaza Workspace biedt een flexibele werkomgeving, die mensen voorziet van alles wat ze nodig hebben. Of het nu een nieuwe start-up of een CEO is, Crowne Plaza Parijs-République kijkt er naar uit om de lokale bevolking, zaken- en vrijetijdsreizigers te verwelkomen in dit nieuwe concept, zegt Libby Escolme, global vice-president Crowne Plaza.

Gastenservice is de hoeksteen van elke geweldige verblijfservaring die soms door kleine details wordt beïnvloed. De samenwerking tussen Crowne Plaza en The School of Life zorgt ervoor dat de teams van het hotel zijn uitgerust met emotionele intelligentietraining, zodat het personeel, of het nu gaat om het contact met elkaar of met de gasten, er zeker van kan zijn dat de aanpak bedachtzaam, intuïtief en genereus is. Deze nieuwe benadering van de gastenservice heet Dare to Connect.

De voltooiing van Plaza Workspace op Crowne Plaza Paris – Republique is de laatste mijlpaal in de vlaggenschipstrategie van het merk. Vijf andere Crowne Plaza-hotels in de VS, Europa en China zullen begin 2020 hun deuren openen en nieuwe ontwerpen en innovaties tot leven brengen. Deze omvatten: Crowne Plaza Atlanta Perimeter in Ravinia (heropend in april 2019); Crowne Plaza Hamburg – City Alster (opening najaar 2019) ; Crowne Plaza Wuzhen (opening eind 2019); Crowne Plaza Shenzhen WECC (opening eind 2019) en Crowne Plaza London – Heathrow (opening begin 2020).