Culinaire champagnedagen in Martin’s hotel Brussel Berlaymont

De Champagnedagen zijn een initiatief van Martin’s hotel dat vorig jaar in het Patershof in Mechelen boven de doopvont werd gehouden. Dat het feest dit jaat in Brussel wordt georganiseerd is aldus general manager Stijn Beschuyt de logica zelf. De groep Martin’s hotels wil op deze manier Brussel opnieuw in de belangstelling plaatsen na de gebeurtenissen van 22 maart. De hotellerie in Brussel heeft nood aan een ruggesteuntje, de stad met talloze historische monumenten verdient een absolute waardering en dit initiatief met eventuele overnachting lokt niet alleen privé-personen maar biedt door de business & bubbels ook aan ondernemingen de kans om hun klanten en/of zakenpartners op een aangename manier te verrassen.

De Champagnedagen vinden plaats tijdens het weekend van 13, 14 en 15 januari 2017 in hotel Martin’s Brussels EU. Een unieke gelegenheid om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen! Geniet van een glaasje champagne met medewerkers, klanten, collega’s, partners, familie en vrienden.

Vrijdag 13 januari – Business & Bubbles

Van 17u tot 23u – Netwerkavond voor bedrijven en verenigingen – Live piano – Live cooking – Champagne vanaf € 4 per glas.

Optioneel: reserveer uw persoonlijke statafel voor 8 personen aan € 250 (incl. btw) – Inclusief 1 fles champagne – 8 unieke collectors glazen – 4 hapjes per persoon – Uw logo geprojecteerd gedurende het hele weekend.

Zaterdag 14 januari

Iedereen doorlopend welkom van 13u tot 20u – Live cooking – Champagne vanaf € 4 per glas

Optioneel: Champagne-arrangement aan € 295 voor 2 personen (€ 147,50 p.p.) op basis van een 2 persoonskamer – Overnachting in Charming kamer – Uitgebreid ontbijtbuffet – 4 gangen diner, inclusief aangepaste champagne – 1 bubbelkaart t.w.v. € 20 – 2 unieke collectors glazen – Live piano gedurende het diner.

Zondag 15 januari

Iedereen doorlopend welkom van 13u tot 20u – Live cooking  – Champagne vanaf € 4 per glas.

De Live cooking attenties taan onder leiding van chef Nicolas Mottart die de gasten met zijn team traditioneel verwent met een assortiment Europese gerechten, zorgt tijdens deze champagnedagen voor 4 leuke hapjes, nl oester, limoen en gamberpickels; Brusselse bruschetta met tartaar van hinde en chutney van kaki, rolletje van zalm en sint-jacobsvruchten met saus en truffelparels en een smeuïge kaasdegustatie. De deelnemende champagnehuizen zijn Champagne Saint-Réol Principauté de Liège, Champagne Besserat de Bellefon; Champagne Saint-Germain de Crayes; Champagne Pommery en Champagne Heidsieck. Globaal een leuk assortiment met verrassende smaakaccenten en unieke millésimés.

* Reservaties via mail naar mbeu@martinshotels.com of telefonisch op 02 230 85 55

** Neem tijdens de Champagnedagen deel aan de tombola. Elke bubbelkaart geeft recht op 1 deelname. Prijzen: ontbijt voor 2 personen, culinair weekend voor 2 personen, magnum flessen champagne …

PRAKTISCH INFORMATIE

Martin’s Brussels EU, Karel de Grotelaan 80, 1000 Brussel – Reis snel en makkelijk, neem de trein of metro. Trein- en metrostation Schuman op 150m van het hotel.

Enkele van de aanwezige champagnes krijgen de komende dagen in onze rubiek wijn iets extra aandacht.