Curio-collectie by Hilton opent in een 500 jaar oude Milanese villa

Het nieuwe Grand Hotel Villa Torretta Milano Sesto, Curio Collection by Hilton ligt in een groene buitenwijk van Milaan en vormt een verrijking van het merk naast de reeds bestaande Curio-collecties in Rome en Toscane.

Het hotel wordt gevestigd in een 16e-eeuwse villa, ooit het buitenverblijf van de Milanese aristocraten, een deel van de historische gebouwen uit de Renaissance zijn in 2002 gerestaureerd. Vooraleer het hotel later dit jaar de deuren opent, vinden er verdere verbouwingen plaats, waaronder verbeteringen aan de kamers en de toevoeging van een fitnesscentrum. Verder zullen de gasten kunnen genieten van het restaurant, de bar, het businesscentrum, terwijl er ook vergader- en evenementenfaciliteiten beschikbaar zullen zijn voor zakelijke gasten en bruiloften.

“Deze unieke locatie is een geweldige toevoeging aan het Europees segment”, zegt Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President, Development, EMEA, Hilton. “De geschiedenis van het gebouw, de schilderachtige locatie dicht bij Milaan en een aantal attracties zoals het wereldberoemde circuit van Monza geven het hotel een absolute meerwaarde.”

Curio Collection by Hilton werd in 2014 geïntroduceerd en is een luxe collectie met een uniek karakter. Grand Hotel Villa Torretta Milaan Sesto vervoegt meer dan 20 Curio Collection by Hilton Europe, waaronder Gran Hotel Montesol Ibiza, Reichshof Hamburg en Grand Hotel Des Sablettes Beach, Curio Collection by Hilton.