Curio collection by Hilton voegt met Malediven, een exotische bestemming toe

Stijlvolle curiosa op de Malediven. Hilton heeft een franchiseovereenkomst gesloten met Singha Estate Public Company (Singha Estate PCL) om een ​​nieuw boetiekresort in de Malediven te openen, dat deel zal uitmaken van de Curio Collection by Hilton, een portfolio van bijna 50 exclusieve luxe hotels over de hele wereld. Het nieuwe boetiekhotel maakt deel uit van het CROSSROADS-project, het allereerste geïntegreerde recreatie- en entertainmentresort dat momenteel wordt ontwikkeld in Emboodhoo Lagoon, Malediven. Het nieuwe resort wordt beheerd door S Hotels & Resorts, een dochteronderneming van PCL Singha Estate, en is gepland voor eind 2018.

“Het openen van het eerste Curio Collection-hotel op de Malediven is een zeer opwindende mijlpaal voor ons”, aldus Mark Nogal, Global Brand Head, Curio Collection by Hilton. “De Malediven staan ​​bekend als een tropisch paradijs en we zijn ervan overtuigd dat het resort onze gasten, een echt unieke ervaring zal bieden.” Het nieuwe resort heeft 198 ruime kamers, strandvilla’s en villa’s met veel water. Naast belastingvrije winkels en meerdere restaurants, kunnen de gasten ook genieten van gemakkelijke toegang tot een strandclub, watersporten, een duikcentrum, een cultureel centrum en een kinderclub – allemaal gelegen binnen CROSSROADS.

CROSSROADS overspant negen eilanden in de Emboodhoo Lagoon en biedt een overvloed aan restaurants, winkels, entertainment, recreatie en vrije tijd lifestyle, een jachthaven met 50 ligplaatsen. Het resort ligt per speedboot, op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven Velana in de hoofdstad Male.