Davidoff verzorgt complete restyling van Brusselse flagshipstores

Een nieuwe wind blaast doorheen de Davidoff groep die meer dan ooit van plan is om haar positie in de wereld van de premium sigaren te bekrachtigen. In het kader van deze gelegenheid nodigt de Zwiterse vennootschap met hoofdkantoor in Bazel de Belgische sigarenliefhebbers uit om de twee compleet getransformeerde Flagship Stores in Brussel te komen herontdekken.

 

Met hun centraal gelegen locatie vormen deze vanaf nu dé ideale plek voor zowel residenten en mensen die werken in Brussel als aan toeristen die uitgebreid en aan de hand van professioneel advies hun keuze kunnen maken tussen de verschillende gamma’s van het merk. Het interieurdesign ligt volledig in de sfeer van het internationale concept ‘Davidoff of Geneva – since 1911’ . Bovendien wordt de complexe combinatie tussen vakkundigheid en etiquette, die staat voor het merk Davidoff, hier hoog in het vaandel gedragen. Dit project geeft opnieuw inzicht in het hart van de deskundige aanpak van Davidoff die geen enkele toegeving naar kwaliteit doet en het continu optrekken van de servicelevels naar de klant beschouwt als een basiswaarde.

 

Het exclusieve kader is op zichzelf een uitnodiging voor een reis doorheen de winkel die je bedwelmt in de wereld van de plantages (‘from crop to shop’): het geraffineerde hout en de natuurlijke materialen in zachte aardetinten doen meteen denken aan de kleur van de sigaar en creëren een warme en hedendaagse omkadering waarbij ook koperaccenten een elegante en lounge-achtige sfeer accentueren.

 

De Flagship Store Zavel biedt bovendien de mogeliijkheid om de sigaren, die zorgvuldig worden geselecteerd in de luxueuze humidor, ter plekke te degusteren. De verdieping is effectief ingericht als een gezellige degustatieruimte en geschikt voor zowel een zakelijk gesprek tussen collega’s als een aangename babbel met andere aldanniet deskundige sigarenliefhebbers. Het is de perfecte ruimte om te onthaasten in een ongedwongen atmosfeer.

 

Flagship Store Zavel : ‘We feliciteren de Belgische staf van Davidoff en zijn vooral trots dat we de Davidoff Flagship Stores Zavel en Stéphanie mogen onthullen alsook het rooksalon van Steigenberger. We hebben de uitgesproken wil om onze klanten nieuwe mogelijkheden aan te bieden om te ontspannen terwijl ze kunnen genieten van topproducten en van een onberispelijke service’, aldus Hans-Kristian Hoejsgaard, CEO van Oettinger Davidoff AG, producent en importeur van high-level sigaren sinds meer dan 130 jaar.

 

Opening van de D-LOUNGE in Hotel Steigenberger: Om het plaatje te vervolledigen, besloot Davidoff om de krachten te bundelen met Hotel Steigenberger in Brussel (gelegen naast de Davidoff Stéphanie Flagship Store). In samenwerking met directrice Blanche van Berckel richtte men een rookruimte in die compleet gewijd is aan de premium sigaar. De unieke locatie kan maar liefst 30 personen verwelkomen op elk uur van de dag en nacht. Een gloednieuwe en unieke locatie die luxe en genot uitstraalt in het hartje van de Europese hoofdstad.

 

Adres: Davidoff of Geneva – since 1911 – Stéphanie –Charleroisesteenweg 15 – 1060 Brussel; Davidoff of Geneva – since 1911 | Zavel – Grote Zavel 1 – 1000 Brussel en D-Lounge Steigenberger – Steigenberger Hotel – Louisalaan 71 -1050 Brussel. Openingsuren: maandag tot vrijdag 09:45u – 18.30u en zaterdag van 10.00u – 18.30u;

 

De groep Oettinger Davidoff AG, met een waarde van 1,2 miljard Zwitserse Frank en meer dan 3.500 medewerkers wereldwijd, werd in 1875 opgericht en blijft tot op heden een familiebedrijf met twee gescheiden activiteiten: enerzijds de distributie van FMCG in Zwitserland en anderzijds de basisactiviteit van productie, marketing en distributie van high end merksigaren, tabaksproducten en accessoires. Activiteiten rond hoogstaande sigaren omvat de merken Davidoff, AVO, Camacho, Cusano, Griffin’s, Private Stock, Zino, Zino Platinum et Winston Churchill. Oettinger Davidoff AG berust op een strenge « crop-to-shop » filosofie gebaseerd op een verticale integratie startend van de eigen tabaksvelden in de Dominicaanse Republiek en Honduras tot haar wereldwijde netwerk van 65 Davidoff flagship stores.