De avid hotels van IHG vieren eerste verjaardag

Het enthousiast onthaal van avid hotels is na een jaar exploitatie zo mogelijk nog gegroeid. Sinds de lancering bouwde IHG een sterke ontwikkeling van deze brand uit met maar liefst 130 nieuw ondertekende franchise-overeenkomsten voor de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Staan momenteel in de steigers:

  • Avid Hotel Fort Wayne: 78-kamers op vier verdiepingen op minder dan twee mijl van het centrum van Fort Wayne, dicht bij de belangrijkste werkgevers in de regio, inclusief lokale scholen, logistieke bedrijven en grote productiecentra. Het Parkview Field Ballpark, lokale musea, historische bezienswaardigheden, restaurants en winkelcentra liggen in de onmiddellijke buurt.
  • Avid hotel Oklahoma City Airport: hotel met 95 kamers op vier verdiepingen, dicht bij lokale restaurants, winkels en amusementsattracties.
  • Avid Hotel Tulsa – 95-kamers op vier verdiepingen. In de buurt van het Tulsa Community College, Oral Roberts University en de Universiteit van Tulsa, lokale bedrijven en entertaimentcentra.
  • Avid Hotel Monona – 98-kamers op vijf verdiepingen. Het hotel dicht bij de universiteit van Madison en bevindt zich nabij banken, restaurants en kantoren.