De lente in ontsprongen bij ‘Public’ New York

De ietwat lager gelegen oostelijke zijde van de New Yorkse locatie onthult een nieuwe kijk op het ‘buitenleven’. Met zijn 2de verjaardag in het verschiet, nestelt Public zich nu ook op het iets lager gedeelte van deze building als een uniek zelfstandig sociaal centrum waar vermaak, eten en drinken centraal staan.

Deze opwindende nieuwe toevoeging op het dak van PUBLIC is een creatie van Herzog & de Meuron en geeft in openlucht, een blik op de skyline van New York. The Roof biedt dagelijks tussen 17 en 23 uur een menu met extra spectaculaire uitzichten. Public anticipeert deze maand op de Freize Art Fair Week, evenement dat wordt gevolgd door de legendarisch Cinco de Mayo fiesta, een volle maan party en later door de World Pride celebrations.

In mei heropent PUBLIC het Chrystie Park, een unieke stadstuin en de ideale locatie om de eerste van de lente- en zomerwarmte te trotseren. De weekend brunches worden geserveerd in Bowery Garden met ochtendbuffetten en ijscocktails, geïnspireerd door de Lower East Side.

PUBLIC Kitchen, het revolutionaire restaurant met Michelin-ster chef Jean-Georges Vongerichten, zal foodies de beste hamburgers van de stad blijven aanbieden en een gloednieuw lentebrunchmenu met gerechten zoals paarse asperges en pittige chorizo-pizza, geroosterde groenteburgers en een frittata broccoli en cheddar-kaas. PUBLIC Kitchen lanceert tevens een nieuw Banketmenu dat een unieke mogelijkheid biedt om privéfeesten te laten verzorgen door Jean-Georges Vongerichten.

PUBLIC Arts, de hedendaagse versie van Studio 54, staat bol van activiteiten en blijft temidden uitgaans-, media- en entertainmentbestemmingen van New York zorgen voor live shows, komedies, top-dj’s en een meeslepende theaterervaring Carmen: ‘To Havana and back.’

Als alternatief kunnen meer relaxte muziekliefhebbers genieten van een unieke Live Jazz line-up op woensdag in samenwerking met het Lincoln Center of op donderdag van Live DJ’s in Diego. Diego, PUBLIC’s stijlvolle, verfijnde en sexy intieme bar met de beste mixologen ter wereld, biedt een vleugje romantiek, verwant aan een privé gentleman’s club in Londen.

www.publichotels.com