De nieuwe Milk Frother van illy

Naar de hand van de wereldberoemde architect/ontwerper Piero Lissoni. illycaffè, wereldwijd toonaangevend op het gebied van kwaliteitskoffie, lanceert zijn nieuwe Milk Frother*, een accessoire dat design en innovatieve functies combineert, ideaal voor alle warme en koude dranken op basis van melk. Het is de perfecte tool om thuis een cappuccino mee te bereiden, alsof hij gemaakt is door een barista, met een dikke en gladde laag schuim erop.

De nieuwe emulgator is een ontwerp van de wereldberoemde architect en ontwerper Piero Lissoni, winnaar van prestigieuze prijzen zoals de Good Design Award, de Red Dot Design Award en de ADI Compasso d’Oro. Piero Lissoni ontwierp ook de illy Y3.2 en Y3.3 koffiemachines. Met zijn minimalistische vorm, smetteloos witte buitenkant en verlichte aanraaktoetsen maakt de elegante Milk Frother het hoogstaande genot van een lekkere kop koffie net nog iets beter.

De Milk Frother bestaat uit een gelakte roestvrijstalen pot van 250 ml en een stevige bodemplaat die de warmte mooi gelijkmatig verdeelt. Even de toets aanraken, en de illy Milk Frother verwarmt melk of bereidt een lekkere warme chocolademelk. Hij weet vooral hoe hij warm of koud melkschuim moet maken, zoals de beste barmannen dat doen. Het automatische uitschakelmechanisme staat garant voor veiligheid en gemak.

De nieuwe Milk Frother van illy is een onmisbaar instrument voor coffee lovers, thuis of op kantoor. Hiermee kunnen ze creatief aan de slag en iconische recepten zoals een latte of macchiato perfect zelf bereiden, van bij het ontbijt tot de laatste koffiepauze.

Verkrijgbaar op illy.com en in illycaffè-vestigingen, voor de adviesprijs van € 79 incl. btw.

Ontdek nieuwe manieren om koffie te ervaren, zonder afstand te doen van de ongeëvenaarde illy smaak: – De klassiekers op basis van melk : De zachtheid van melk en de smaak van koffie zorgen samen voor een vleugje delicatesse. – De speciale koffie’s : Laat u verrassen en bekoren door originele ingrediënten en creatieve bereidingen.

Verkooppunten: illycaffè France Belux T 0800 16 832 – information@illy.com