De ‘Peach Tea Mango Spritzer’

Bent u nog op zoek naar een winterse cocktail om uw eindejaarsfeest helemaal af te maken? Verras dit jaar alle aanwezigen met deze S.Pellegrino Peach Tea Mango Spritzer: een fruitige cocktail met prosecco en vodka.

De ‘Peach Tea Mango Spritzer’:

Benodigdheden: 125 ml Sanpellegrino Pesce+TEA ,            100 ml prosecco, Ongeveer 10 ml mangopulp, 20 ml vodka, Takje rozemarijn, TIental granaatappelpitjes, Paar ijsblokjes

Instructies

Giet de Sanpellegrino +tea, de prosecco en de vodka in het glas. Verpulver wat mango en schep het erdoor. Roer er enkele ijsblokjes onder en werk af met wat granaatappelpitjes en één of meerdere takjes rozemarijn.

Enjoy!

SANPELLEGRINO + TEA is het nieuwe biologische theegamma van S.PELLEGRINO. Het drankje bestaat uit biologisch vruchtensap uit Italië, echte thee-extracten en een vleugje biologisch rietsuiker in combinatie met de fijne bubbels van S.PELLEGRINO die tot de laatste druppel verfrissing geven. Het is beschikbaar in twee verfijnde smaken: Citroen (Limone) & Perzik (Pesca).

Het bevat slechts 50 calorieën en heeft bovendien geen kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ontdek de verfijnde smaak van SANPELLEGRINO + TEA en ga er even helemaal tussenuit.

S.Pellegrino is een icoon voor stijl en verfijning op de beste tafels ter wereld. Het mineraalwater is afkomstig van een thermale bron in het hart van de Orobische Alpen in Italië. Al in de dertiende eeuw waren de eigenschappen van het water bekend. Zelfs Leonardo da Vinci bezocht de bronnen. Eind jaren 1800 vormden de thermen van het dorpje San Pellegrino in Noord-Italië een populaire toeristische trekpleister. De vraag naar het water steeg, en daarom werd het in 1899 voor het eerst gebotteld. Het bedrijf Sanpellegrino was geboren. Vandaag staat het water in meer dan honderd landen voor lekker eten, gezellig samen tafelen, Italiaanse finesse en het goede leven.

De lichte mineralen en het evenwicht worden nog altijd geapprecieerd. Verrijkt door hun geschiedenis en door de complementaire eigenschappen, zijn S.Pellegrino en Acqua Panna de verkozen mineraalwaters in de wereld van fine dining.

Ze worden geselecteerd door de beste sommeliers, chefs en foodexperten als water om van te genieten naast wijn, en om het beste te halen uit specifieke culinaire combinaties. Die beslissing toont aan dat water ook een kenmerkende taak heeft, onder meer door zijn organoleptische eigenschappen en door de reis die het water aflegt tijdens zijn levenscyclus. En als laatste door de zorg waarmee het wordt bewaard, gebotteld en aangeboden. www.sanpellegrino.com