De pijler van Griekse uitmuntendheid

KANAVA HOTELS & RESORTS KONDIGT HEROPENINGSPLANNEN AAN VOOR HET SEIZOEN 2021 EN EEN NIEUW LUXE RESORT IN PAROS VOOR 2022

Kanava Hotels & Resorts, Griekenland’s leidende luxe hospitality groep, kondigt de heropening aan van haar eigendommen in Santorini en Paros voor het seizoen 2021. Naast doordachte op maat gemaakte ervaringen en aanbiedingen die inspelen op het huidige klimaat en er tegelijk voor zorgen dat gasten de Griekse essentie proeven van kenmerkende gastvrijheid versmolten met een bezielde manier van leven – blijft het merk zijn horizon verbreden met een nieuw vijfsterrenhotel in ontwikkeling op Paros, dat in 2022 wordt geopend.

Tegelijk met de heropening van de hotels heeft Kanava Hotels & Resorts een selectie aanbiedingen geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van veeleisende reizigers die hun vakantie hervatten. Suite en Villa escapes, ideaal voor romantiek zoekers, maar ook voor de naasten en geliefden, gebouwd in antwoord op de stijgende vraag naar meer geprivatiseerde verblijven, bieden gasten een selectie van exclusieve voordelen ontworpen om een nog meer persoonlijke ervaring te bieden in een van de etherische hotels van het merk.

Een evolutie van de typische wellness ontsnapping in Mystique, a Luxury Collection Hotel, Santorini is bedoeld om gasten een compleet eco-systeem van mindfulness te bieden, waar het vinden van vrede met de natuur wordt geholpen door de grotachtige architectuur van het hotel, het volledig natuurlijke ontwerp en de authentieke wellness-ervaringen.

Een samenwerking met Anthologist boutique – een positief impact design merk dat dezelfde waarden en passie deelt voor cultureel behoud, authenticiteit en duurzaamheid – zal opduiken in Parīlio, een lid van Design Hotels, Paros en Mystique om gasten artisanale en one-of-a-kind stukken aan te bieden.

Het begin van het zomerseizoen markeert ook de lancering van de Circe-bars in de hotels. Geïnspireerd door Circe, de dochter van Helios, die een krachtige tovenares was met ervaring in de kunst van kruiden, zal het nieuwe concept, dat de kernpijlers van het merk weerspiegelt, op wellness geïnspireerde low-proof cocktails, traditionele Griekse gearomatiseerde drankjes en hapjes aanbieden die gasten meenemen op een culinaire reis rond de wereld.

Het verhaal van Kanava Hotels & Resorts begon meer dan 30 jaar geleden en sindsdien hebben de oprichters Kalia en Antonis Eliopoulos in Griekenland een reputatie opgebouwd voor hun essentie van onderscheidende gastvrijheid. Samen hebben zij de standaard gezet voor luxe gastvrijheid in de Cycladen, door hun passie voor duurzaamheid, wellness, epicurische ervaringen en subtiel design met elkaar te verweven.

Opening seizoen 2021:

Mystique, a Luxury Collection Hotel, Santorini, mei : Mystique is uitgehouwen in de ruige Caldera-kliffen van Oia en is een bubbel van sereniteit. De prachtige natuur van Santorini en het oneindige blauw van de Egeïsche Zee, straalt een herstellend gevoel van echte ontkoppeling en een gevoel van vredige waardering uit.

Vedema, a Luxury Collection Resort, Santorini, juni : Vedema Resort, genesteld in het middeleeuwse dorp Megalohori op het vasteland van Santorini, is ontstaan uit een 400 jaar oude wijnmakerij. Het leent zich voor een authentieke Cycladische ervaring en omarmt de inheemse levensstijl van het eiland.

Nafsika Estate, Santorini, juni : Dit landgoed ligt boven de schilderachtige bergachtige kustlijn van de Megalohori Caldera. De betoverende afzondering, het betoverende uitzicht en de suggestieve ambiance van het landgoed weerspiegelen de gloeiende schoonheid van Santorini.

Istoria, een lid van Design Hotels, Santorini, juni : Gelegen op het sublieme kruispunt waar het zwarte vulkanische zand van Perivolos Beach en het middernachtblauwe water van de Egeïsche Zee elkaar ontmoeten. De ruimten van het 12-suite toevluchtsoord aan zee zijn diepgaand beïnvloed door het verhaal van het landgoed en geven de gasten het gevoel dat ze in een authentiek Santoriaans landhuis wonen.

Parīlio, een lid van Design Hotels, Paros, juni : Een legendarisch Grieks toevluchtsoord op het ongerepte eiland Paros, badend in helder zonlicht en in volledige harmonie met de pastorale omgeving. Een glorieus poëtisch toevluchtsoord dat een gevoel van tijdreizen creëert naar voorbije decennia, toen het leven op de Cycladische eilanden zo puur was als het licht zelf.

Acron Villas, Paros, mei : In een authentiek Cycladisch landschap waar de rots en het zonlicht overheersen, op een heuvel met uitzicht op de turquoise uitgestrektheid van de Egeïsche Zee en de meest kosmopolitische plek maakt een unieke verzameling villa’s uw verblijf onvergetelijk.

Hommage Villa Collection, Santorini, mei : Hommage Villa Collection is een selectie van karakteristieke villa’s op de meest iconische locaties van Santorini, gekenmerkt door de weergaloze Cycladische esthetiek en de architectuur in grottenstijl. Een unieke omgeving, die zorgt voor ontdekking, ontspanning, exclusiviteit en luxe.

Korona Boutique Hotel, Mani Peloponnesos, juni : Verscholen tussen de historische steegjes van het schiereiland Mani, in de met kinderkopjes geplaveide nederzetting Oitylo, is het Korona Boutique Hotel een oase van zorgeloze luxe en biedt het een exclusief, luxueus leven in de 5 suites. Het eigentijdse, minimalistische Lakonische design maakt van Korona een ideaal toevluchtsoord voor ontspanning en mentale regeneratie.