De ultieme start voor een wonderlijke dag – Mornongglow

Start je dag eens met…een fris groentesapje van zest fresh juice bars! Appel bevat minder natuurlijke suikers dan sinaasappelsap, wortel bevat vezels en is een perfecte, natuurlijke bruiner voor een mooie tint. Chiazaad is dé superfood van het moment. Komkommer hydrateert en werkt ontstekingsremmend, rode biet stimuleert het immuunsysteem, limoen werkt ontstekingsremmend en reinigt de lever en selder werkt ontstekingsremmend.

Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, weten we allemaal. Doorheen de dag krijgen we al genoeg suikers binnen, dus zorgen we er maar beter voor dat we de dag op een lekkere, gezonde manier starten. Morning glow, het nieuwe, energierijke groentesapje van Zest Fresh Juice Bars, op basis van vers geperst wortel-en appelsap, rode biet, selder, komkommer, chiazaad…en ander super food. Deze unieke combinatie zorgt bij het begin van de dag voor een instant vitamineboost.

ZEST FRESH JUICE BARS is, sinds de opening van zijn eerste verkooppunt in 2006, één van de grootste Belgische ketens van verse sapjes. De menukaart bestaat uit een uitgebreid aanbod, gaande van verse ontbijtsmoothies op basis van muesli tot een ruime keuze aan exotische sappen, smoothies en vruchtencocktails om van te watertanden. Alle 49 dranken op basis van 34 verschillende ingrediënten worden à-la-minute vers bereid en zitten boordevol essentiële vitaminen en mineralen.

Vandaag telt de keten 9 verkooppunten op A-locaties in Wijnegem, Antwerpen, Sint-Niklaas, Gent, Brugge, Brussel en Namen. De sapjes zijn verkrijgbaar in drinkbekers van 40cl en 55cl of in een handige meeneemfles van 55cl. Prijzen variëren tussen 3,10 euro (Regular) en 5,10 euro (Deluxe).

www.zestjuices.com – www.facebook.com/zestjuicebars