De volgende generatie in Italiaanse stijl

IHG Hotels & Resorts zet groeimomentum in Italië voort

 

IHG Hotels & Resorts heeft een franchiseovereenkomst getekend met Borealis Hotel Group voor de opening van Holiday Inn Express Rome – Airport. Het 224 kamers tellende hotel opent zijn deuren in 2023 en biedt reizigers een eenvoudige en slimme optie om te rusten, te ontspannen en op te laden, zowel voor zaken als voor ontspanning. Het project wordt ontwikkeld in Parco Leonardo door Fonte (Leonardo Caltagirone Group), een van de grootste ontwikkelaars van Italië, en zal de frisse en hedendaagse stijl van het Next Generation-ontwerp van het merk laten zien, een primeur voor het Holiday Inn Express-merk in Italië. Deze overeenkomst bouwt verder aan het groeimomentum voor IHG Hotels & Resorts in Italië en volgt op de recente ondertekeningen en openingen van luchthavenlocaties voor het Holiday Inn Express merk in heel Europa.

Holiday Inn Express Rome – Airport brengt een nieuw en verfrist aanbod voor bezoekers, of ze nu op zakenreis zijn of op vakantie. De Next Generation designkamers zijn ontworpen met het comfort van de gasten in het achterhoofd en bieden meer waar het belangrijkst is – gratis Wi-Fi, krachtige douches, comfortabele bedden en extra’s voor een geweldige nachtrust. Alle Holiday Inn Express hotels bieden ook standaard een Express Start ontbijt aan.

De locatie van het hotel biedt een gemakkelijke toegang tot de internationale luchthaven Fiumicino Rome, die momenteel een ontwikkeling van meerdere miljarden ondergaat. Het hotel is gelegen in het winkel- en zakencentrum Parco Leonardo, met een speciale halte voor de metro. Het hotel is perfect gelegen om zowel de lokale bevolking als de gasten in slechts 20 minuten naar het hart van de binnenstad te brengen. Diverse winkels, restaurants en bars bevinden zich in de buurt van het hotel, waardoor gasten die van en naar Italië reizen een zeer comfortabele ervaring hebben.

Holiday Inn Express wil echte, menselijke connecties mogelijk maken door de gasten een eenvoudige, slimme reiservaring te bieden. Voor eigenaars biedt het merk de mogelijkheid om een hoger rendement te behalen door uitzonderlijke verblijven aan te bieden en gebruik te maken van de krachtige systemen van IHG, waaronder IHG Rewards, een van ‘s werelds grootste loyaliteitsprogramma’s voor hotels.

I