Delhaize lanceert leveringsdienst voor bereide en ultraverse gerechten

samenwerking met Tastyoo, een nieuwe foodtech start-up

 

De Covid19-pandemie heeft de verwachtingen en behoeften van de klanten op gebied van voeding aanzienlijk veranderd. De huidige trend is om zich op pure en ultraverse producten te richten en vaker voor thuislevering te kiezen. Om aan de wensen en verwachtingen van haar klanten te voldoen, breidt Delhaize de diensten van haar samenwerking met de nieuwe maaltijdenleveringsdienst Tastyoo uit. Tastyoo biedt ultraverse en evenwichtige maaltijden aan, bereid door chefs, voor minder dan 10 euro en beschikbaar voor onmiddellijke levering.

De impact van COVID-19 op huidige voedingstrends

De focus van de consumenten vandaag is een voorkeur voor pure en gezonde producten. Ook thuisbezorging is een trend waarbij de verkoopcijfers sinds begin juni sterk zijn gestegen, vooral door een verlies van mobiliteit voor de consumenten als gevolg van verplicht thuiswerken. Om tegemoet te komen aan dit veranderd consumentengedrag hebben Delhaize en Tastyoo de handen in elkaar geslagen.

Hoe zit het concept in elkaar ?

Met dit project wil de supermarktketen haar digitale aanwezigheid op de markt van de “foodservice versterken. Tastyoo is ervan overtuigd dat dit nieuwe aanbod van groot belang is voor haar klanten, aangezien het project is aangepast aan hun nieuwe consumptiegedrag. Het project onderscheidt zich door een aanbod dat is aangepast aan iedereen. In een wereld waarin de technologie niet stilstaat en er steeds minder en minder tijd overblijft om te koken, is het belangrijk dat de start-up hen voorziet van pure, bereide maaltijden, zonder additieven of bewaarmiddelen, en gemaakt met kwaliteitsingrediënten.

Hoe werkt Tastyoo? In één centrale keuken (in Bascule, Ukkel) wordt alles bereid . De gerechten worden daar bereid door chefs en kosten minder dan 10 euro. Deze variëren elke week, afhankelijk van het seizoen. De klant kan zowel ‘s middags als ‘s avonds bestellen en ontvangt de maaltijd binnen een tijdspanne van 30 minuten. (6 dagen op 7) Vandaag de dag is de bezorgdienst actief in Elsene, Ukkel, Brussel-stad, Etterbeek en Sint-Gillis en is deze volledig gratis. Op termijn is het de bedoeling de levering uit te breiden naar grootsteden met nieuwe stadskeukens.

Daarnaast ontwikkelde Tastyoo ook de Tastyoo Box, een box voor gezinnen, ouderen of meer georganiseerde mensen die elke week kan worden besteld en die de consument naar wens kan samenstellen volgens de beschikbare seizoensrecepten. De box zal thuis geleverd worden (Waals- en Vlaams-Brabant) vanaf begin november.

Op dit moment zijn bestellingen mogelijk via de website van Tastyoo, de app zal binnenkort beschikbaar zijn. De start-up heeft de ambitie om de leveringszone voor de instantformule uit te breiden en andere aanbiedingen voor te stellen aan de klant. Bovendien ligt een deel van het Tastyoo assortiment in bepaalde Delhaize supermarkten of aangesloten Delhaize winkels in Waals Brabant en het zuiden van Brussel.

Praktische informatie

  • Website: https://tastyoo.com/fr/now/ reeds beschikbaar voor bestellingen.
  • App “Tastyoo” beschikbaar vanaf begin november.
  • Instantlevering beschikbaar ‘s middags of ’s avonds en dat 6 dagen op 7 (maandag tot zaterdag)
  • Voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, drankjes en snacks te koop.
  • Profiteer nu van een registratie-aanbieding waarmee de klant geniet van 50% korting op de bereide hoofdgerechten van de eerste bestelling