Delhaize plant verhuis van haar hoofdkantoor naar de Delhaize-site in Zellik

Een unieke kans om de activiteiten van Delhaize op één locatie te centraliseren. Delhaize kondigt de verhuizing aan van haar ondersteunende diensten in Sint-Jans-Molenbeek naar de gebouwen van de Belgische mediagroep De Persgroep in Kobbegem (Asse), net naast de bestaande logistieke site van Delhaize in Zellik (Asse). Zo zal Delhaize al haar ondersteunende diensten op één locatie kunnen centraliseren. De verhuizing is gepland voor de eerste helft van 2020. De huidige bedrijfspanden in Sint-Jans-Molenbeek zullen worden verkocht.

Delhaize wil haar organisatie en activiteiten voortdurend efficiënter maken om haar klanten nog beter te kunnen bedienen. De site, die nu nog gebruikt wordt door De Persgroep, biedt een unieke kans om alle activiteiten van de ondersteunende diensten bij Delhaize te centraliseren. Op dit moment omvat de site in Zellik al de logistieke activiteiten, evenals het aankoop- en kwaliteitsdepartement van Delhaize. Met deze geplande verhuizing zullen zij het gezelschap krijgen van collega’s uit de andere ondersteunende diensten, zoals marketing, HR, IT, Technical, Legal, Corporate Affairs, Finance en alle andere diensten. Het gebouw en de inrichting zullen de allernieuwste aspecten van een modern kantoorgebouw hebben.

De beoogde verhuis van de ondersteunende diensten van Sint-Jans-Molenbeek naar de gebouwen van De Persgroep staat gepland voor de eerste helft van 2020. Tot dan blijven deze diensten in Sint-Jans-Molenbeek. Delhaize zal het gebouwencomplex van WDP huren. De medewerkers die nu in het kantoor op de Square Marie Curie in Anderlecht werken (IT-diensten voor Ahold-Delhaize Europa), zullen in 2020 ook naar het nieuwe hoofdkantoor in Zellik verhuizen.

Wijnbottelarij Delhaize

Delhaize wil blijven inzetten op haar wijnbottelarij. Het plan is om deze activiteit te verhuizen naar het nieuwe gebouw in Zellik. Deze verhuis is voorzien voor 2021.

Delhaize zal binnenkort op zoek gaan naar een koper voor haar site in de Osseghemstraat in Sint-Jans-Molenbeek.