Delta hotels by Marriott brengt Simple Made Perfect naar Mexico

Delta Hotels by Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy’s buitengewone portfolio van 30 hotelmerken, kondigt de opening aan van Delta Hotels by Marriott, Riviera Nayarit, een All-Inclusive Resort. Gelegen op een heuvel in La Cruz de Huanacaxtle, Riviera Nayarit, richt het resort zich op de details die er echt toe doen, met een strakke esthetiek en een moderne kijk op comfort, voor een naadloze reiservaring. Dit is Delta Hotels’ eerste eigendom in Mexico en het eerste Delta Hotels’ All-Inclusive Resort, tekenend voor de voortdurende wereldwijde uitbreiding van het merk sinds de overname door Marriott International in 2015.

Elk Delta Hotels All-Inclusive Resort streeft ernaar de essentie te verheffen, met een focus op geweldig eten, geactiveerde zwembaden, en dynamische ruimtes voor gezinnen. Gasten kunnen moderne suites met meerdere kamers verwachten, de Delta Pantry van het merk – exclusief voor Elite-leden – en ijsavonden, evenals fast-casual menu’s met de nadruk op eenvoudige, verse ingrediënten – allemaal ontworpen om gasten een ontspannen en gelukkig gevoel te geven. Geworteld in eenvoud en gericht op het perfectioneren van de kleine details die tijdens het reizen het verschil maken, zorgen het doordachte ontwerp en de efficiënte service van het merk ervoor dat gasten een gestroomlijnde ervaring hebben.

Het resort ligt tussen de Sierra Madre Mountains en de Stille Oceaan en beschikt over 117 moderne en prachtig ontworpen gastenkamers met privébalkons met uitzicht op de bergen, twee restaurants en vier pop-up venues. Bovendien kunnen gasten genieten van twee zwembaden, een ruim fitnesscentrum dat 24 uur per dag geopend is, een spa met 10 behandelingskamers en een prachtige Beach Club met een regelmatige pendeldienst. De Delta Pantry biedt ontbijt voor onderweg, naast handige en gezonde snacks en drankjes. Eten en drinken op maat zal worden aangeboden voor het hele gezin om van te genieten.

Het pand is gunstig gelegen op slechts 30 minuten afstand van Puerto Vallarta International Airport en nabijgelegen attracties zoals de beroemde Local Handcraft Market met verse zeevruchten en Mexicaanse handwerktradities, en de Flamingo’s Golf Club.