Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels is de onmiskenbare partner voor teambuilding

Uitgestrekte gebieden in het hart van het Zoniënwoud op slechts enkele kilometers van het centrum van de Belgische hoofdstad, voorzieningen die perfect zijn afgestemd om kleine, middelgrote en grote bedrijven te verwelkomen. Daarnaast is er een internationaal vermaarde spa Cinq Mondes met comfortabele behandelruimten en een binnenzwembad in de rustig gelegen accommodaties midden in de natuur.

Verder vindt u hier moduleerbare vergaderzalen met daglicht, een vernieuwende keuken met voor ieder wat wils en partners met veelzijdige facetten. Oftwel, Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels biedt het ideale speelterrein om uw teams te activeren en te stimuleren, en de banden tussen werknemers te verstevigen.

Of u nu op zoek bent naar openluchtactiviteiten, een subtiele mix tussen ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en een prikkeling van de zintuigen, perfect georganiseerde spelen of een inspirerende reis om de schoonheid van de wereld om ons heen te ontdekken; bij Dolce by Wyndham vindt u een project dat voldoet aan uw behoeften, of u nu met 2 of met 300 personen bent.

Deze ervaringen kunnen worden onderverdeeld in vier categorieën: Natuur, Voed Lichaam en Geest, Samenspel en Cultuur, waarvan de meeste worden aangeboden in het Nederlands, Engels en Frans.

De NATUUR-activiteiten hebben mooie verrassingen in petto. Zo kunt u met uw team een verhoogde moestuinbak maken, van houten pallets tuinmeubelen creëren, verdwalen in het bos net als de overlevenden uit Lost, in de huid kruipen van een valkenier of houthakker, een prachtige fietstocht maken, een ludieke wandeling ondernemen in Waterloo, of een ‘duurzame’ wandeling maken in Dolce bekroond met een diner in het centrum van Brussel op een karakteristieke en legendarische plek.

In de categorie VOED LICHAAM EN GEEST wordt het accent gelegd op welzijn en bewustwording. Geniet van een massage waarbij uw zintuigen de weldaden ontdekken van voorouderlijke tradities. Gun uzelf een handverzorging, creëer uw eigen cosmetica of maak aromatische plantenbakken, ontspan met een sessie yoga, tai chi en/of mindfulness, of word barkeeper voor een dag.

LATEN WE SAMEN SPELEN! Stimuleer denkwerk, communicatie en strategie met de twee exclusieve escaperooms in Dolce La Hulpe Brussels. In The Cube creëert u een serum dat de mensheid moet beschermen tegen bacteriologische dreigingen en in het ruimteschip The Sphere reist u door tijd en ruimte om de tijdlijn te repareren en zo de mensheid te redden. Laat uw teamleden kennismaken met boogschieten, kruip in de huid van een FBI-­rechercheur om een uniek mysterie op te lossen met het JCVD Play, of word lid van een F1-­- team en maak uw eigen auto van karton. Leid uw tegenstanders om de tuin in Cluedo waarbij uw teamleden als helden uit de bus komen of neem een sprong in de virtuele realiteit.

Liever wat CULTUUR? Neem deel aan de Trail of Discovery, een vier uur durende belevenis aan de hand waarvan u de wonderen van Terhulpen buiten de gebaande paden ontdekt, en het Solvaypark, Fondation Folon en Waterloo bezoekt.

Elke activiteit vindt plaats binnen een op maat gemaakt programma en kan worden aangevuld met vergaderzalen, kamers, informele lunches, gastronomische diners en andere creatieve ideeën.

Voor meer informatie: www.brusselsteambuilding.com/nl

Dolce by Wyndham La Hulpe Brussels is een 4-sterren Hotel & Resort met een hedendaags design dat gelegen is midden in het Zoniënwoud en op slechts 15 km van het centrum van Brussel. Dit hotel biedt schitterende vergezichten over het bos en stelt zijn gasten 264 kamers en suites ter beschikking, alsmede een restaurant met een groot en heerlijk buffet, een elegante brasserie met gerechten die bereid worden met seizoensproducten, 2 bars en een loungeterras. Op het gebied van vrijetijdsbesteding biedt het hotel een somptueuze Spa Cinq Mondes van 800 m², uniek in België, tennisbanen (buiten) en een wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna, hamam, fitnesszaal en lesruimten. www.dolcelahulpe.com/nl

Inspirerende omgevingen stimuleren grote ideeën. Dat is de filosofie achter Dolce Hotels and Resorts by Wyndham®. Een samengestelde verzameling unieke bestemmingen, Dolce herdefinieert moderne vergaderingen met behulp van creatieve ruimtes, state-of-the-art technologie, voedende eet- en drinkprogramma’s en inspirerende activiteiten. Van de Napa Valley tot de Provençe, de adembenemende locaties van Dolce vormen het decor voor ongelooflijke reiservaringen, of het nu gaat om een vergadering of ontspannen op de bekroonde golfbanen, verjongende kuuroorden en nabijgelegen wereldberoemde wijnhuizen.