Dolce La Hulpe Brussels

een uitzonderlijke omgeving voor het houden van seminars en bijeenkomsten

 

Wat is beter voor het stimuleren van teams dan ze uit te nodigen voor een gezamenlijke activiteit in een groene omgeving? Hoe kunt u creativiteit bevorderen, zich concentreren op de basis of de strategische richtlijnen herzien die uw bedrijf heeft besloten te volgen? Dolce La Hulpe Brussels is de perfecte plaats om de sereniteit te hervinden die nodig is voor complete concentratie. Genesteld in het hart van het Zoniënwoud, op nauwelijks 15 minuten vanaf de hoofdstad, verwelkomen de diverse zalen geschikt voor groepen van 15 tot 600 personen.

Vol daglicht – essentieel voor de persoonlijke ontwikkeling – bieden de vergaderzalen wifi en de extra diensten van een conferentiecoördinator om aan al uw wensen te voldoen. Ze beschikken bovendien over een scherm, een LCD-projector, twee flip-overs, een geluidsinstallatie met draadloze microfoon, een whiteboard, blocnotes, potloden, mineraalwater, pepermunt-bonbons etc.. Naast de vergaderingen kan continu worden genoten van een koffiepauze in het Nourishment Hub, met uitzicht op het zoniënwoud met toegang tot een mooi terras. Geniet met volle teugen van enkele minuten respijt. Voor de lunch bestaat de keuze tussen het gezonde en gebalanceerde sandwich-buffet op basis van de beste ingrediënten, het buffet van restaurant Argan met een overvloed aan producten om uit te kiezen, of het 3-gangenmenu in Brasserie 135.

Om de band tussen collega’s te versterken worden bovendien verscheidene teambuilding-activiteiten aangeboden, zoals Nordic Walking, dat welzijn combineert met genieten van de omgeving, een oriëntatietocht, die gedurende het parcours uitnodigt tot het maken van keuzes om het goede pad terug te vinden, en de Mountainbike-activiteit, die u op een mooie tocht door het bos en op ontdekking van de omgeving stuurt.

De verschillende seminaraanbiedingen zijn : De seminaraanbieding met het sandwichbuffet: vanaf 79 euro per persoon voor een minimum van 10 deelnemers. De seminaraanbieding met het buffet in het restaurant Argan of het 3-gangenmenu in de Brasserie 135: vanaf 89 euro per persoon voor een minimum van 10 deelnemers. De seminaraanbieding gecombineerd met activiteiten zoals de Nordic Walking en de oriëntatietocht: vanaf 29,50 euro per persoon voor een minimum van 10 deelnemers of nog de Mountainbike: vanaf 36,50 euro per persoon voor een minimum van 10 deelnemers.

Dolce La Hulpe Brussels is een eigentijds ontworpen Hotel & Resort van 4 sterren, perfect gelegen in het hart van het Zoniënwoud en op slechts 15km van het centrum van Brussel. Het hotel geeft geweldige panorama’s over het Zoniënwoud en biedt haar gasten 264 kamers en suites, een restaurant met een groot en overheerlijk buffet, een elegante brasserie die voornamelijk schotels serveert op basis van lokale producten, 2 bars, een lounge-terras, een overdadige Cinq Mondes-Spa van 800m², uniek in België, buitentennisbanen en een Wellness-centrum bestaande uit een overdekt zwembad, sauna, hammam, fitnesszaal en gezamenlijke sportzaal. Bezoek www.dolcelahulpe.com.