Dolce la Hulpe verwelkomt Jean-François Fortmann

Jean-François Fortmann heeft zijn studie volbracht in Lyon aan het Institut Vatel en is rijk aan 17 jaar ervaring op het gebied van restauratie. Gepassioneerd door de gastronomie in het algemeen en door oenologie in het bijzonder, begon hij zijn carrière in het Brusselse Hilton-hotel, om vervolgens toe te treden tot Le Méridien in Brussel, waar hij sinds 2008 de functie van Directeur van de restauratie bekleedde. Het is daar dat hij alle facetten van de hotelrestauratie heeft geleerd en daarbij een algemene visie ontwikkelde die hem in staat stelde zijn kwaliteiten in het management van teams te verbeteren.

Op basis van deze jarenlange ervaring heeft Jean-François de benodigde expertise verworven om een nieuwe dynamiek over te brengen op de teams van Dolce La Hulpe Brussels, die ten gunste zal staan van de veelzijdigheid en het professionalisme. Afkomstig uit Straatsburg, is het in België dat hij heeft besloten zich te vestigen. Hij is getrouwd en vader van een jonge dochter.

“Het is een oprecht plezier Jean-François Fortmann te verwelkomen als Directeur F&B. Zijn ervaring stelt hem in staat verschillende verkooppunten te ontwikkelen, de teams te leiden en hen te vervullen van een positieve energie, en onderwijl een cohesie in de commerciële strategie te creëren”, verklaart Erik Jansen, Directeur van Dolce La Hulpe Brussels.

Jean-François Fortmann zal, in nauwe samenwerking met Chef Pascal Marcin, de continuïteit en groei van de Brasserie 135 en restaurant Argan verzekeren, verwijzend naar de waarden van kwaliteit en service die in eerste instantie werden geïntroduceerd. Hij zal de afdeling evenementen verder ontwikkelen door een scherpere aanpak en een diversiteit die overeenkomt met de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende cliënten. Tenslotte zal hij er zorg voor dragen dat elk moment dat is gewijd aan de geneugten van de mond een unieke en onvergetelijke ervaring is.

Dolce La Hulpe Brussels is een eigentijds ontworpen Hotel & Resort van 4 sterren, perfect gelegen in het hart van het Zoniënwoud en op slechts 15km van het centrum van Brussel. Het etablissement verschaft geweldige panorama’s over het woud en biedt haar gasten 264 kamers en suites, een restaurant met een groot en overheerlijk buffet, een elegante brasserie die voornamelijk schotels serveert op basis van lokale producten, 2 bars, een lounge-terras, een overdadige Cinq Mondes-Spa van 800m², uniek in België, buitentennisbanen en een Wellness-centrum bestaande uit een overdekt zwembad, sauna, hammam, fitnesszaal en collectieve sportzaal. Bezoek www.dolcelahulpe.be