Domein Naxhelet, midden in de nauur, overal dichtbij …

Domein Naxhelet is een prachtige locatie en dé plek bij uitstek voor de organisatie van uiteenlopende evenementen, en is omgeven door groen. Op een figuurlijke steenworp van diverse steden, bijzonder vlot bereikbaar, een plek waar naast de beschikbare vergaderzalen, natuur, sport, wellness, gastronomie en levenskunst de ordewoorden zijn.

Het domein beschikt over 3 vergaderzalen, waardoor professionele events een nieuwe dimensie meekrijgen. In de zalen zijn de allermodernste technologieën aanwezig, bovendien kunnen ze op maat worden aangepast en opgesteld waardoor men een à la carte service meekrijgt.

De meetingroom, 40m², baadt in het natuurlijke licht en is perfect voor vergaderingen en seminaries in beperkte kring. Deze warme zaal kan tot 14 personen ontvangen en is ideaal voor een opleiding of een directieseminarie. Op aanvraag is een televisiescherm, geluidsinstallatie en videoconferentie mogelijk.

De ruime en comfortabele Seminar room, 66m² maximaal 50 personen, is de plek voor zakelijke ontmoetingen of het nu gaat om een seminarie, een presentatie of een zakendiner. Deze zaal valt op door haar design, ze biedt een indrukwekkend zicht op de wijnkelder van het restaurant. De zaal is uitgerust met een snelle wifiverbinding en een scherm met overheadprojector, met geluidsdemping en een permanente coffee corner.

De indrukwekkende Conference Room, 195m², biedt plaats aan maximaal 200 gasten. Bovendien kunnen er vertaalcabines worden geplaats. Ideaal voor grote recepties en seminaries, eventueel met workshops, maar ook voor banketten en diners. De zaal beschikt ook over een buitenterras en prachtige foyer waar koffiepauzes en degustaties nog heerlijker worden. Tot de extra uitrusting behoort een tv-scherm, geluidsinstallatie en videoconferenties.

Bedrijven die er seminaries organiseren, kunnen eveneens gebruikmaken van de beschikbare wellnessinfrastructuur die bestaat uit een zwembad dat is verwarmd tot 29° (alles op basis van ecologische producten), hammam, sauna, zoutcabine, ijsfontein, fitnessruimte en verzorgingscabines (waarvan sommige geschikt zijn voor 2 personen), en gelegen is onder de prachtige gewelven van de voormalige stoeterij van het kasteel. Aanraders zijn hier onder meer de gerichte wellnessarrangementen op basis van natuurlijke producten, eendagsformules en balneotherapiesessies met essentiële oliën.

Wie in Naxhelet verblijft, geniet van een omgeving zonder enige vervuiling: van de lucht, maar ook op sensorieel vlak. Vanop het terras van het domein kijk je rechtstreeks uit op de green, maar ook het zicht op de nabijgelegen natuur zorgt voor een direct gevoel van ontspanning. Het kleine dorpje Moha bevindt zich vlakbij, net als het magnifieke natuurpark van de Burdinale en de Mehaigne, hartje Haspengouw. Het is mooi, in Naxhelet.

De ecologische aanpak die hier wordt toegepast verloopt onder meer via een uitgekiend algemeen energiebeheer en wat het restaurant betreft door een keuze voor streekproducten. Moestuin, golfterrein en zwembad kregen niet alleen het GEO- (Golf Environement Organization) maar ook het Green Key-label toegekend, waarmee de uitbaters zich engageren om de natuur waarin ze zijn gevestigd te respecteren. Ook de beauty- en wellnessarrangementen zijn bio, en gegarandeerd vrij van GGO’s.

Gezien het domein zich midden de natuur bevindt, zijn diverse teambuildingsessies mogelijk, golfen, wandelen maar ook liefhebbers van andere buitensporten kunnen hier hun hartje ophalen. In samenspraak met de organisatoren zorgt het domein voor een ruim scala van motiverende activiteiten.

Domaine de Naxhelet, Rue Naxhelet, 1 B-4520 Wanze

www.naxhelet.be – info@naxhelet.be