DoubleTree by Hilton breidt uit in Mexio: nieuw hotel in Toluca

Hilton kondigt officieel de opening aan van DoubleTree by Hilton Toluca. Eigendom van Jesus Henkel en beheerd door Grupo Hotelero Santa Fe, beschikt dit 142-kamer nieuwbouw hotel over een van de grootste ruimten voor evenementen in het zakendistrict van de staat Toluca.

“Rijk aan cultuur en geschiedenis, blijft Toluca groeien als een bruisende business hub waardoor reizigers kunnen kennismaken met onze kwaliteitsaccommodaties en intuïtieve service als ze de stad bezoeken,” zegt Alma Patricia Pacheco Olvera, general manager, DoubleTree by Hilton Toluca. “Gasten voelen zich direct thuis en kunnen genieten van onze ruime kamers, state-of-the-art faciliteiten en een grote verscheidenheid aan eetgelegenheden.”

DoubleTree by Hilton Toluca heeft twee restaurants – La Reforma Uno met authentieke Mexicaanse gerechten en Pizza & Pasta Corner voor een creatieve kijk op de Italiaanse keuken – samen met een coffeeshop en lobbybar met een grote verscheidenheid aan bieren, wijnen en likeuren. Gasten kunnen ook gebruik maken van een binnenzwembad, een volledig uitgerust fitnesscentrum, een business center en een flexibele evenementenruimte met 11 vergaderzalen en vier balzalen.

DoubleTree by Hilton Toluca, gelegen in de buurt van industriële fabrieken voor internationale farmaceutische en autobedrijven, biedt reizigers een gunstige locatie op slechts zes mijl afstand van Toluca International Airport en minder dan 32 mijl van Santa Fe, Mexico City. Gasten kunnen de Cosmovitral Botanische Tuin met een gevarieerde collectie verkennen evenals het Museum Torres Bicentario en zich onderdompelen in ’s lands rijke cultuur. Avonturiers kunnen een wandeling maken naar Nevado de Toluca, de op drie na hoogste top van Mexico en een van de weinige plaatsen in het land om sneeuw te zien.

Hilton heeft momenteel een portfolio van bijna 150 hotels en resorts die open en gastvrij zijn voor reizigers in 24 landen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika, waaronder meer dan 60 eigendommen in Mexico. Het bedrijf is actief op zoek naar extra groeimogelijkheden en heeft momenteel een robuuste ontwikkelingspijplijn van bijna 90 hotels in de regio, waaronder ongeveer 30 hotels in Mexico.