DoubleTree by Hilton in een van de meest geliefde strandstadjes van Maryland

Het onlangs gerenoveerde DoubleTree by Hilton Oceanfront Ocean City heropende de deuren en verwelkomt gasten in een oase aan de kust op slechts een steenworp afstand van de geliefde attracties van Ocean City.

Het hotel ligt direct aan de Atlantische Oceaan, op slechts vijf blokken van de schilderachtige promenade en het Ocean City Convention Center. De renovatie omvatte volledig hertekende kamers, een complete make-over van de lobby, nieuw meubilair in het hele hotel, milieuvriendelijke en technische verbeteringen en frisse nieuwe eetgelegenheden. Er zijn ook twee buitenzwembaden, een binnenzwembad en een beachvolleybal court.

Een ruimte voor elke gelegenheid: DoubleTree by Hilton Ocean City Oceanfront biedt een verscheidenheid aan vergader- en evenementenruimtes, ideaal voor groepen of kleine bedrijven, o.m. een 4 en een 5-kamer penthouse inclusief vergaderruimte en ook de privatiseerbare Boardroom Marlin Moon Restaurant en Bar. Het hotel biedt hierbij geavanceerde technologie met vergaderplanners in gedachten zodat ze online conferenties kunnen bijwonen. .

Marlin Moon Restaurant en Bar serveert lokale zeevruchten, waaronder de kenmerkende menu-items zoals Tuna Nachos, Mom’s Shrimp Teaser, Cream of Crab Soup en Freddie’s Seafood Pasta. Gasten kunnen genieten van een uitgebreide selectie creatief gemaakte cocktails zoals de favoriete Marlin Moon’tini. Chef-kok Gary Beach van Marlin Moon is een lokale legende die de prestigieuze Restaurant Association of Maryland’s Favorite Restaurant Award heeft gewonnen, de eerste in de geschiedenis van Ocean City.

De Sandshark Pool Bar biedt unieke creaties, lokaal vervaardigd bier en een lite-menu op het strand bij het zwembad. DoubleTree Made Market biedt grab-and-go-opties, waaronder een Starbucks Coffee-kiosk en een verse selectie eten en drinken.

Tot de extra voorzieningen behoren een 24-uursfitnesscentrum met nieuwe Precor®-apparatuur, een overdekt atriumzwembad, een buitenzwembad aan het strand, een buitenzwembad op het dak, een sauna en een hot tub. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in alle kamers en openbare ruimtes, naast gratis koffie en thee in alle kamers. Elke kamer kreeg bovendien een gratis parkeerplaats toegewezen.